Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

ΘΕΜΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ


                      
ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ (ΕΛ.ΠΟΛ.)
        www.el-pol.gr
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ
Παναγιώτης Αποστόλου
6945 - 702966

                                                    Αθήνα, 6 Ιουλίου 2015


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η “Ελλήνων Πολιτεία” από την πρώτη στιγμή στήριξε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σε μια συνέχεια ενός σκληρού πολυμέτωπου αγώνα μας κατά των Μνημονιακών καταστροφικών κυβερνήσεων. Εκείνων των...

κυβερνήσεων που εξυπηρετούσαν τα συμφέροντα των δανειστών – τοκογλύφων “εταίρων” μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, εις βάρος των συμφερόντων του ελληνικού λαού και της Πατρίδος.
 Η “Ελλήνων Πολιτεία” τάχθηκε με δελτίο Τύπου στις 27 Ιουνίου 2015, υπέρ του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015. Γιατί, πίστευε και πιστεύει στην Ευρωπαϊκή Ένωση των Εθνών – Κρατών όπως ακριβώς την οραματίσθηκαν οι ιδρυτές της και όχι στην σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωση των διεθνών αγορών, από όπου έχουν αφαιρεθεί τα κυρίαρχα δεδομένα της. Δηλαδή, η ισότητα, η αλληλεγγύη, η εμπιστοσύνη, το αμοιβαίο συμφέρον και οι κοινοί σκοποί και στόχοι. 
Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος ήταν ένα συντριπτικό ΟΧΙ στα Μνημόνια και τις υπόγειες μεθοδεύσεις των “εταίρων” μας που έχουν δημιουργήσει ανθρωπιστική κρίση σε μια χώρα μέλος της Ε.Ε., της Ευρωζώνης, του ΝΑΤΟ και του ΟΗΕ. Ο λαός μας για άλλη μια φορά αντιστάθηκε και έστειλε μηνύματα σε πολλούς αποδέκτες!!
Ωστόσο, ένα από τα ηχηρότερα μηνύματα στάλθηκε προς τα εγχώρια ΜΜΕ του Μπόμπολα, του Βαρδινογιάννη, του Κυριακού, του Αλαφούζου, του Κοντομηνά. Προς εκείνους τους μπροστάρηδες μεγαλοσχήμονες δημοσιογράφους που ανέλαβαν εν όψει του δημοψηφίσματος, αισχρή εργολαβία παραπληροφόρησης και τρομοκράτησης του ελληνικού λαού. Αυτοί οι “αργυρώνητοι” δημοσιογράφοι εν ονόματι της διατήρησης των κεκτημένων της καλοπέρασής τους, δεν δίστασαν ως πειθήνια όργανα των εργοδοτών τους να παραβιάσουν ασύστολα το καθήκον τους, που είναι η αμερόληπτη πληροφόρηση των πολιτών. Καθώς επίσης, και προς τις δημοσκοπικές εταιρείες που βρέθηκαν σε διατεταγμένη υπηρεσία και προσπάθησαν να συνεργήσουν στην εξαπάτηση των εκλογέων. Το μήνυμα λοιπόν, των πολιτών είναι: Συνέλθετε, γιατί την επόμενη φορά θα έχετε να κάνετε μαζί μας!!  

Πάρα ταύτα, η “Ελλήνων Πολιτεία” ζητά την άμεση παρέμβαση των Εισαγγελικών Αρχών, γιατί έγινε παραβίαση κάθε νομικής και ηθικής αρχής. Βιάσθηκε η ελεύθερη βούληση των Ελλήνων, η ελεύθερη έκφραση των ψηφοφόρων, η Δημοκρατία στο σύνολό της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου