Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ...

Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η μεγάλη πυρκαγιά στον Υμηττό, η Δημοτική Αρχή Παπάγου-Χολαργού βρέθηκε στο βουνό και συγκεκριμένα στα γραφεία της ΔΑΠΑΧΟ όπου υπάρχει άμεση ενημέρωση και γίνεται ο συντονισμός των εθελοντικών ομάδων που συμμετέχουν στην κατάσβεση και οργανώνουν τις προσπάθειες για τη σωτηρία του βουνού μας. Ο Δήμαρχος Αποστολόπουλος βρίσκεται συνεχώς στον Υμηττό, με την αγωνία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του, έχοντας δίπλα του τον Αντιδήμαρχο Αυγουρόπουλο αλλά και τον Χρήστο Πετράκη (με στολή παραλλαγής). 
Περισσότερες φωτό στα...περισσότερα...



Αναβρασμός και συνεχής κινητικότητα στον Υμηττό από τις εθελοντικές ομάδες δασοπροστασίας και όσους μπορούν να βοηθήσουν...
O Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Μιχάλης Τράκας, ιδιαίτερα ανήσυχος συνομιλεί με τον Χρήστο Πετράκη. Πίσω του ο Κώστας Κώτσης και η Νίκη Ζιαμπάρα. 
Υδροφόρες σε... θέση μάχης έξω από το κοιμητήριο Παπάγου. Ο δρόμος από το σημείο αυτό και πάνω απαγορεύει τη διέλευση ακόμη και σε πεζούς! 
Να σημειώσουμε ότι πρωταγωνιστής στις όλες προσπάθειες είναι και ο Βαγγέλης Στογιάννης (η φωτό όμως δεν μάς βγήκε). 
Στο σημείο βρίσκονται και οι δημοτικοί σύμβουλοι Χριστίνα Πολυκαλά (επικεφαλής της παράταξης Κοινωνία Δημοτών) και ο Βασίλης Σιαμάνης. 

3 σχόλια:

  1. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ . 70 ΠΥΡΙΝΑ ΜΕΤΩΠΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ . ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 200 ΑΝΤΙΣΚΗΝΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ . ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΡΚ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ .Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟ ΑΛΒΑΝΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ . ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ..... ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά τις τρείς το μεσημέρι όμως,από αυτάπου ακούω η φωτιά ξεκίνησε στις 12.30 περίπου,και στο χώρο αυτό του νεκροταφείου δεν ήταν και κανένας εκείνη την ώρα.Ψέμματα?Είναι και από καλή πηγη διασταυρωμενο.Εστω και έτσι ισως ''συνέλθουν'' και κάνουν και καμια βαρδια οι συντρόφοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι πράγματι ζωγραφισμένη η ''αγωνία'' στο πρόσωπο του,θα βγεί,δεν θα βγεί,θα βγεί άραγε η...φωτογραφία καλή;;;;;Είδατε,φόρεσα και το μπλουζάκι που μου έδωσε ο Μπόλεκ και τώρα ποιος με πιάνει,ομάδα δεν έχουμε...έχουμε όμως ''άριστη προπαγάνδα'',αυτό φθάνει και περισσεύει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή