Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΤΡΙΠΤΙΖ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! ΤΑ...ΣΤΗΜΕΝΑ "ΠΑΡΩΝ" ΚΑΙ "ΟΧΙ" ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!

Ο πλήρης εξευτελισμός της κυβέρνησης και ιδιαιτέρως του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την «επίτευξη» της συμφωνίας, έχει πολλές παραμέτρους, οι οποίες παραπέμπουν ακόμη και στην απάτη!
Χαρακτηριστική απόδειξη αποτελεί τα όσα κατήγγειλε βουλευτής του...


ΣΥΡΙΖΑ, συγκεκριμένα η Σία Αντωνοπούλου η οποία εκλέχθηκε στην Αχαΐα, για «σύντροφο» της στο ίδιο κόμμα.
Με ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, απαρίθμησε τους λόγους που υπερψήφισε την «εξουσιοδότηση» προς τον Τσίπρα να φέρει πάση θυσία συμφωνία. Κάπου εκεί, όμως, αποκτά πραγματικό ενδιαφέρον η ανάρτηση, καθώς όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «κορυφαίος βουλευτής που ψήφισε ‟παρών” και που είναι υπέρ της δραχμής, είπε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα ότι σε αυτή τη φάση ‟δεν μπορούμε να βγούμε από το ευρώ γιατί αυτό θα σημάνει καταστροφή”». Όταν τον ρώτησα, για ποιον λόγο τότε δεν θα υπερψηφίσει την εξουσιοδότηση για συμφωνία, η απάντηση μου φάνηκε απολύτως κυνική: «Γιατί κάποιοι πρέπει να υπερψηφίσουν και κάποιοι να καταψηφίσουν (επομένως κάποιοι πρέπει να το παίξουν ‟αριστεροί” σε βάρος αυτών που θα δακτυλοδεικτούν ως  ‟δεξιοί”)».
Αν και δεν αναφέρει όνομα είναι σαφές ότι φωτογραφίζει τον βουλευτή Ημαθίας και «θεωρητικό της δραχμής» Κώστα Λαπαβίτσα, ο οποίος ψήφισε «παρών» στη διαδικασία της Παρασκευής. Η καταγγελία της Αναγνωστοπούλου κατά του Λαπαβίτσα είναι ξεκάθαρη. Ουσιαστικά τον καταγγέλλει ως υποκριτή, γιατί ψηφίζει αρνητικά στην κυβερνητική πρόταση, όχι γιατί το πιστεύει πραγματικά, αλλά γιατί κάποιοι «πρέπει» να φαίνεται ότι «αντιστέκονται» στον εξευτελισμό της κυβέρνησης.
Το «στριπτίζ» του ΣΥΡΙΖΑ και η αποκάλυψη του πραγματικά αηδιαστικού πολιτικά κορμιού του θα είναι εμπλουτισμένο με πολλές  τέτοιου είδους λεπτομέρειες, οι οποίες θα επιβεβαιώνουν την πραγματική αντεθνική και αντιλαϊκή φύση αυτού του συνονθυλεύματος.
Γιώργος Μάστορας
antizitro.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου