Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ Ή ΑΠΟΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ!

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...ΩΣ ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΦΙΛΟΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΤΑΧΘΗΚΕ ΑΦΕΛΩΣ... ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΝΑΙ"!!! (όχι δεν παλάβωσε..εντολή εκτελούσε)   
Προκόπης Παυλόπουλος!!!!

Απόλυτη πολιτική -θεσμική αποκοτιά η στάση του προέδρου να εκδηλωθεί υπερ του ΝΑΙ στο Δημοψήφισμα. Λησμόνησε ότι είναι πρόεδρος ΟΛΩΝ των Ελλήνων. Εσύρθη...

από τους φίλους του σιωνιστές υποτακτικά να παρασύρει τον ελληνικό λαό στο θλιβερό και διατεταγμένο ΝΑΙ...
Όχι απλά απαράδεκτο, αλλά και επικίνδυνο για αρχηγό κράτους. Πρόδωσε το 70% του λαού τασσόμενος κατά τις εντολές που έλαβε να πνιγεί η αληθινή βούληση του λαού του 70% όπως προέκυψε από την κάλπη!
Υφίσταται θέμα παραίτησής του. Η απρεπής και τουλάχιστον άφρονη ενέργειά του είναι πάνω στο τραπέζι του ΣΥΡΙΖΑ
--΄Η παρατείται ή τον αποπέμπουμε, είπε κορυφαίος του ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας με νόημα:
" ΄Ομως αυτή τη στιγμή έχουμε άλλες προτεραιότητες... Αυτόν θα τον αντιμετωπίσουμε στο πολύ σύντομο μέλλον! 
ΘΥΜΗΘΕΊΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΑΙ!

ΑΝΟΙΧΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΝΑΙ" ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!
Με σημερινή του παρέμβαση ο Πρόεδρος της ΔημοκρατίαςΠροκόπης Παυλόπουλος τάχθηκε υπέρ του «ΝΑΙ» για το επικείμενο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας χαρακτήρισε εθνικό μονόδρομο την παρουσία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη....
Όπως τόνισε στο σύντομο διάλογο που είχε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες με την πρόεδρο της Εθνικής Τράπεζας Λούκα Κατσέλη η παρουσία της χώρας στο ευρώ και την ευρωζώνη είναι εθνικός μονόδρομος και όχι μόνο για οικονομικούς λόγους αλλά και για εθνικούς.
Παρεμβαίνοντας, μάλιστα, και στην υπόθεση του δημοψηφίσματος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι έχει νόημα όταν γίνεται σε συνθήκες που δεν προκαλούν πόλωση και διχασμό στην κοινωνία.
Από την πλευρά της η Λούκα Κατσέλη εξέφρασε τη συμφωνία της με τις επισημάνσεις του κ. Παυλόπουλου και έκανε λόγο για πολύ δύσκολες συνθήκες όσον αφορά τις τράπεζες.

Καλά  το εύρος του πολιτικού νοός του Παυλόπολου είναι γνωστόν... "Σας ευγνωμονούμε που επιλέξατε τη χώρα μας .." είπε για τους λαθρομετανάστες. Απίστευτο κοθόνι!
ΠΑΚΟ...ΠΑΚΗ... ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ, για λόγους πνευματικής υγείας ..΄Η θα σε παραιτήσουν.. αθεραύπευτα ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕ!

DIPLOMATIC OBSERVER

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου