Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ! Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΚΕΛΙΑ ΜΕ...ΣΥΝΟΠΤΙΚΈΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ! ΟΠΟΙΟΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ!

Ο Αλέξης Τσίπρας δρομολογείται να μπει στη φυλακή! Όταν ο Σαμαράς...


ως Πρωθυπουργός, μετά τη φυλάκιση της Χρυσής Αυγής έκανε λόγο για αντισυνταγματικό τόξο το οποίο δεν υπάρχει μόνο στην άκρα δεξιά αλλά και στην αριστερά, έδειχνε προς τη μεριά του ΣΥΡΙΖΑ. 
Σήμερα, μετά τα όσα έχουν γίνει τους τελευταίους 5 μήνες και την αποτυχία στις διαπραγματεύσεις, αλλά κυρίως με το λουκέτο στις τράπεζες και την κατάρρευση στην οικονομία, όλη την καταστροφή την χρεώνεται αποκλειστικά ο Τσίπρας! 
Οι τοκογλύφοι θέλουν να τον ρίξουν ή να τον εξωθήσουν από την κυβέρνηση. Η επόμενη κυβερνηση που θα έρθει, θα τον θεωρήσει ως "πολιτικό εγκληματία σε βάρος της χώρας του" και θα δρομολογηθούν οι συνοπτικές διαδικασίες για να τον καθίσουν στο σκαμνί και να τον χώσουν στη φυλακή! 
Για να επιβεβαιωθεί ότι όποιος σηκώνει ανάστημα στους παγκοσμιοποιητές "καθαρίζεται ως αυγό"! 

5 σχόλια:

  1. Γιατί,δεν το αξίζει;Διαφωνώ για τον νεάτερνταλ τον Βαρουφάκη,η τιμωρία του είναι να τον γιαουρτόνουμε κάθε μέρα όπου τον βρίσκουμε....αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού στο δημοψήφισμα έχουν συμπαραστάτη τους τη Χρυσή Αυγή, άρα, είναι κι αυτοί οι Συριζοανέλ εγκληματική οργάνωση. Αναζητάτε επειγόντως ένα θύμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο Βαρουφακης τα εχει κονομησει χοντρα φιλε Μακη απο τους ξενουσ κερδοσκοπουσ απο αυτα που εχει πει και εχει κανει ......

    μην διακαιλογεις ενα γονο Βιομηχανων και σκληρο εκπροσωπο του Ξενου κεφαλαιου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή