Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

ΜΑΥΡΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: "ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑ, ΤΑ ΧΑΝΩ ΟΛΑ...". ΤΟ ΣΟΚ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΤΗΣ ΜΑΤΕΟ!!!

Δύσκολες στιγμές περνάει το πιο διάσημο ζευγάρι της ελληνικής showbiz.

Έφτασε στα όριά του. Μάταια εκείνη προσπαθούσε να τον ηρεμήσει. Το κλίμα στα Μελίσσια ήταν πολύ βαρύ και ο Μάκης δεν μπορούσε να συνέλθει με τίποτα. Το χαμόγελο είχε χαθεί από τα χείλη του και η Ελένη έπαθε σοκ με το που τον είδε."Καταστράφηκα!", φώναζε...


Η αβεβαιότητα και η ανασφάλεια των τελευταίων ημερών, όπως ήταν επόμενο, δείχνει να επηρεάζει σοβαρά και τον τουρισμό, με αποτέλεσμα να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, αφού στα Άχλα έχει κάνει μια επένδυση ζωής. Δεν κρύβει ότι έχει τρελαθεί από την αγωνία του για το δημιούργημά του μπροστά στο φάσμα μιας καταστροφικής σεζόν.

Ο Μάκης Παντζόπουλος βρισκόταν στα Άχλα μέχρι πριν από λίγες ημέρες, αλλά ο τόπος δεν τον χωρούσε. Κι αυτό συνέβαινε για πρώτη φορά από τη μέρα που δημιούργησε το δικό του παράδεισο στο λατρεμένο του νησί, την Άνδρο. Γύρισε στην Αθήνα και η Ελένη Μενεγάκη τρόμαξε όταν τον είδε να ανοίγει την πόρτα και να μπαίνει στο σπίτι στα Μελίσσια.

Ένας άλλος Μάκης, χωρίς το γνώριμο χαμόγελό του και την ψυχραιμία του. Έδειχνε ότι ούτε στα Μελίσσια μπορούσε να σταθεί από το άγχος και την αγωνία του. Βέβαια, ήθελε όσο τίποτα να δει τις δύο γυναίκες της ζωής του, την Ελένη και την τριών μηνών κόρη τους, που του έλειψαν πολύ στο διάστημα που βρέθηκε στα Άχλα, όμως ήταν φανερό ότι δεν μπορούσε να χαρεί όσο θα ήθελε αυτές τις μικρές (αλλά στην πραγματικότητα πολύ μεγάλες) χαρές της προσωπικής του ζωής.

Όνειρο ζωής

Το μυαλό του συντρόφου της Ελένης δεν μπορεί να φύγει από το "όνειρο ζωής" του, το "Όναρ", που είναι το ησυχαστήριο του ζευγαριού τους καλοκαιρινούς μήνες. Ο Μάκης έχει επενδύσει τα πάντα στο αγροτουριστικό συγκρότημά του στην Άνδρο και, μάλιστα, πέρυσι το καλοκαίρι, όπως είχαμε αποκαλύψει, ξόδεψε αρκετά χρήματα για εργασίες ανακαίνισης και συντήρησης του χώρου. Ο ίδιος περίμενε ότι το φετινό καλοκαίρι θα ήταν το καλύτερο της ζωής του από επαγγελματικής πλευράς αλλά και από προσωπικής, αφού θα ήταν το πρώτο αγκαλιά με την κόρη του. Γι' αυτό, άλλωστε, δεν περίμενε να τελειώσει η Ελένη τις εκπομπές της για να πάει στα Άχλα, όπου επέβλεψε τις τελευταίες... πινελιές ενόψει της καλοκαιρινής σεζόν. Μάλιστα, υπήρχε η σκέψη να περιμένει εκείνος τη γυναίκα της ζωής του και τα παιδιά στην Άνδρο και να μην ερχόταν καθόλου στην Αθήνα.

Όμως, αυτό τελικά στάθηκε αδύνατο. Ο Μάκης βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και έπρεπε να μιλήσει με τη σύντροφό του. Ένιωθε ένα βάρος στο στήθος του και ήθελε να πάρει ανάσα. Η αβεβαιότητα και η ανασφάλεια των τελευταίων ημερών, όπως ήταν επόμενο, δείχνει να επηρεάζει σοβαρά και τον τουρισμό, με αποτέλεσμα να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, αφού στα Άχλα έχει κάνει μια επένδυση ζωής. Δεν κρύβει ότι έχει τρελαθεί από την αγωνία του για το δημιούργημά του μπροστά στο φάσμα μιας καταστροφικής σεζόν. Έχει πάθει σοκ!

Ζητείται... ψυχραιμία

"Ελένη, τα χάνω όλα", φώναζε απελπισμένος και μάταια εκείνη προσπαθούσε να τον ηρεμήσει. "Θέλω να ησυχάσεις και να δεις τα πράγματα, όπως πάντα, με ψυχραιμία", του έλεγε η Μενεγάκη. Δεν κατάφερε και πολλά, αφού ο Μάκης ήταν αδύνατον να συνέλθει από τη μια μέρα στην άλλη. Όλο το σκηνικό τον είχε επηρεάσει τόσο πολύ που καθόταν για αρκετή ώρα αμίλητος. Όσο κι αν προσπαθούσε να βάλει σε τάξη τις σκέψεις του, αυτό ήταν αδύνατο. Μπροστά σε όλους έδειχνε ότι δεν συνέβαινε απολύτως τίποτα, για να μην τους ανησυχήσει, όμως το χαμόγελο δύσκολα διαγραφόταν στο πρόσωπό του.

Το βράδυ τους ήταν πολύ δύσκολο. Ευτυχώς που υπήρχε και η κόρη του ζευγαριού για να τον κάνει να ξεχαστεί. Ο Μάκης φοβάται για το όνειρο της ζωής του και δεν το κρύβει. Η Ελένη είναι δίπλα του σε όλες αυτές τις ώρες αγωνίας του, αλλά κι εκείνη δεν έχει λιγότερα βάσανα και καλύτερη ψυχολογία, μια και εκκρεμούν οι αποφάσεις στη δικαστική κόντρα της με τον Λάτσιο για το μοίρασμα της περιουσίας τους και για το μέλλον της βίλας στα Μελίσσια. Η κατάσταση είναι σίγουρα πολύ δύσκολη και το καλοκαίρι τους δεν θα είναι, όπως φαίνεται, τόσο ανέμελο όπως τα προηγούμενα χρόνια.

ΤΗΣ ΕΥΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Πηγή: Περιοδικό YES (Όλο το ρεπορτάζ στο περιοδικό YES που κυκλοφορεί στις 8/7), το διαβάσαμε στο 
kamikaze.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου