Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

ΚΑΙ Ο ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ "ΝΑΙ":"ΕΓΙΝΕ ΑΡΧΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ-ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΛΟΓΟ"!

Και ο καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Γιώργος Βάμβουκας, σημαίνον στέλεχος των ΑΝΕΛ και υποψήφιος στις πρόσφατες εκλογές αδειάζει τον Πάνο Καμμένο για την ενέργειά του να ψηφίσει ΝΑΙ στο 3ο Μνημόνιο:
"Με αφορμή τα δείγματα αυτοδιάλυσης του αρχιμνημονιακού πλέον κόμματος των ΑΝΕΛ και την μαζική αποχώρηση έντιμων στελεχών του...

από τις τάξεις του, θα ήθελα να δηλώσω ότι ο Πάνος ΚΑΜΜΕΝΟΣ στο Κουγκι και το Δίστομο, πούλησε όλους εμάς που με τον πατριωτικό και γενναίο αντιμνημονιακό μας λόγο, πολεμήσαμε για την δημιουργία της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Πάντοτε πίστευα και βέβαια συνεχίζω να πιστεύω, ότι, υπήρχε και εξακολουθεί να υπάρχει ο εναλλακτικός αντιμνημονιακός δρόμος. Δηλαδή, το εναλλακτικό πρόγραμμα οικονομικής πολιτικής, που θα δίνει προοπτική και ελπίδα για την αναπτυξιακή εκτίναξη της πατρίδας και την άνοδο της ευημερίας των πολιτών. Τα μνημόνια και ιδίως η αρχημνημονιάρα που ο Πάνος ΚΑΜΜΕΝΟΣ με τους ΔΟΥΛΟΦΡΟΝΕΣ βουλευτές του ψήφισαν στη Βουλή, δεν αποτελούν το κοράνι της μονόδρομης οικονομικής πολιτικής. Υπάρχει η εναλλακτική ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ οδός και ΕΜΕΙΣ οι τίμιοι και ανιδιοτελείς πολίτες με την αγωνιστικότητά μας θα την επιβάλουμε.

3 σχόλια:

  1. ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ . ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ. ΒΑΜΒΟΥΚΑ,ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Κ' ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ, ΜΙΑΣ Κ' ΕΧΕΤΕ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ . ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ . ΑΡΚΑΔΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή