Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

"ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ" ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΖΟΡΜΠΑΣ: "ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ –ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ- ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"!!! ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΩΡΕ; ΤΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΤΡΑΓΚΙ; ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;


Δεν είδε ούτε άκουσε τίποτε επί 5 χρόνια ο Βασίλης Ζορμπάς, για το χάος που έφεραν στη χώρα μας οι φασιστικές-εκβιαστικές αποφάσεις των ...

τοκογλύφων σε βάρος του λαού. Μιλάει για "ψευδεπίγραφα ψευτοδιλλήματα" προσπαθώντας να αιτιολογήσει την ψήφο υπέρ του ΝΑΙ!!! Ψευδεπίγραφα ψευτοδιλλήματα είναι κύριε Ζορμπά οι χιλιάδες αυτοκτονίες των Ελλήνων; Ψευδεπίγραφα ψευτοδιλλήματα είναι η ανεργία του 35%, η φτώχεια, η εξαθλίωση, η ξενιτιά του νέου, παραγωγικού δυναμινού της χώρας που αναzητεί την τύχη του σε άλλους τόπους; 
Ψευδεπίγραφα ψευτοδιλλήματα είναι τα εγκλήματα που συντελούνται σε βάρος ενός ολόκληρου λαού από τους νεο-δικτάτορες της ΕΕ; Ποια δημοκρατία είναι αυτή που ψηφίζετε κύριε Ζορμπά; Αυτή που τεμαχίζει τις σάρκες ενός λαού και ζητεί την δραστική περικοπή των αμυντικών μας δαπανών, ώστε να αφήσει την Πατρίδα μας έρμαιο των Τούρκων; 
Ντροπή!!! 
Ιδού ποιο είναι το μήνυμα του Βασίλη Ζορμπά (πρώην Δημάρχου Αγίας Παρασκευής):

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ –ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ- ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ώρες Ευθύνης για όλους.
Ώρες Κοινωνικής Ευθύνης.
Ώρες Οικονομικής και Επιχειρηματικής Ευθύνης.
Ώρες Ευθύνης για τη Νέα Γενιά και κάθε Ελληνική Οικογένεια.
Ώρες Ευθύνης για την Πατρίδα, την ΕΛΛΑΔΑ μας.
-Μακριά από εθνικούς διχασμούς. Μακριά από ψευδεπίγραφα ψευτοδιλλήματα, τα οποία ευθέως απομονώνουν την Ελλάδα και την καθιστούν παρειά της Ευρώπης και της δημοκρατικής οικογένειας των ανοιχτών κοινωνιών και των ελεύθερων πολιτών.
-Κάποιοι οδηγούν τον λαό μας στο διχασμό με ένα νεφελώδες ερώτημα ενός κειμένου εργασίας.
-Κάποιοι με πολιτικά και κοινωνικά αδιέξοδα, δήθεν προοδευτικοί σε συνεργασία με ακροδεξιά και ναζιστικά στοιχεία προσπαθούν να οδηγήσουν τον λαό μας στη ΔΙΧΟΝΟΙΑ.
Την Κυριακή 5/7/2015 λέμε ΝΑΙ στην Ευρώπη των Λαών.
-Λέμε ΝΑΙ στην Ευρώπη και ΟΧΙ στη διγλωσσία δηλαδή στα μεγάλα λόγια εντός και παρακαλετά λόγια εκτός, ύψους 8δις ευρώ.
- Λέμε ΝΑΙ στην Ευρώπη και ΟΧΙ στις στείρες ιδεοληψίες των πολιτικών λειψάνων του χτες.
- Λέμε ΝΑΙ στην Ευρώπη και ΟΧΙ στην κερκόπορτα των αχαρτογράφητων υδάτων και των μονοδιάστατων ψευδεπίγραφων δημοψηφισμάτων, που οδηγούν σε εθνικές καταστροφές και σε διεθνή απομόνωση της Πατρίδας μας.
- Λέμε ΝΑΙ στην Ευρώπη και ΟΧΙ στην εύκολη ρητορεία του μίσους και του Εθνικοσοσιαλισμού που «χαϊδεύει αυτιά» και ανακαλύπτει εχθρούς του λαού, έτσι και δεν συμφωνεί κάποιος με τις δογματικές αντιλήψεις.
- Λέμε ΝΑΙ στην Ευρώπη, ΝΑΙ στην Ελλάδα, γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να χτίσουμε και πάλι την νέα Ελλάδα, χωρίς τα λάθη του παρελθόντος και χωρίς τα λάθος πρόσωπα που σήμερα ελλοχεύουν με τον «μανδύα» των δήθεν σωτήρων.
Την Κυριακή 5/7/2015 δεν πρέπει να υπάρξουν ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ. Αν υπάρξουν τότε ο διχασμός του λαού μας θα είναι ποτάμι που δεν γυρίζει πίσω και την απόλυτη ευθύνη για αυτό θα την έχουν αυτοί που αποφάσισαν το δημοψήφισμα.
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ :    ΝΑΙ στην ΕΥΡΩΠΗ
                                ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
                                ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
                                ΝΑΙ στην ανοιχτή κοινωνία των                                      πολιτών
ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Όποιος άνθρωπος ζει μόνο με την ΕΛΠΙΔΑ, «πεθαίνει» στο τέλος απελπισμένος (Ρήση του Παναγιότατου Πατριάρχη Βαρθολομαίου).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου