Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ! ΜΗΝ ΠΑΤΑΤΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΑΣ ΣΤΑ LIDL, ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΤΥΡΙΑ, ΚΡΕΑΤΑ! "ΘΑΨΤΕ" ΤΟΥΣ!!!

Αντίσταση από σήμερα
Μακριά από Lidl, Praktiker, Media markt, VW, Mercedes, Audi, BMW...



Opel, Bosch, Siemens, ΟΤΕ, γερμανικά τυριά, κρέατα, μπύρες, αλλαντικά, καλλυντικά κλπ κλπ κλπ. Εναλλακτικά, παζάρι στο 50% της τιμής. Πχ 1 κιλό γερμανικό τυρί 2€, ένα VW 5.000€ κ.ο.κ.
Κάντε το ακόμα κι' αν δεν θέλετε ν' αγοράσετε πράγματι. Ετσι για τρομοκράτηση. 

το ποντίκι που βρυχάται...

8 σχόλια:

  1. Δώστε μας λεφτά τότε να ψωνίζουμε από τα βέλγικα σούπερ μάρκετ ή από τα ελληνικά που είναι πολύ ακριβότερα.
    Εδώ και τώρα IOU'S .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΓΑΜΑΝΕ ΟΠΟΙΟΝ ΓΚΙΑΟΥΡΗ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς για τον χαζό που το έγραψε το άρθρο, οι εχθροί μας δεν είναι οι ξένες επιχειρήσεις,
    αλλά οι ΄"Ελληνες" πολιτικοί και τα λαμόγια των ΜΜΕ.
    Αν αυτοί ενεργούσαν ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ, δεν θα μας έφταιγε καμία ξένη επιχείρηση.

    Διαβάστε εδώ, γιατί αυτές τις προδοσίες δεν τις ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ οι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ".

    http://www.volcanotimes.com/2015/07/blog-post_83.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει όλοι να κάνουμε το παν για να διασώσουμε (bail in & bail out !) τις γερμανικές επιχειρήσεις. Ο Μαργιάς θα αρπάξει αδίκως τα 321 δις από τους γερμανούς διότι οι γερμανοί απ' το '41 ως το '44 έκαναν ένα σωρό έργα στην Ελλάδα και έφαγε ψωμάκι ο κόσμος. Εγώ προσωπικά τάσσομαι στο πλευρό των γερμανών και αποκρούω μετά βδελυγμίας τις αρπακτικές προθέσεις & διαθέσεις του Μαργιά.
      Ζήτω η VW - το αυτοκίνητο του λαού, Ζήτω η γερμανία, Χάιλ Χίτλερ.
      Υ.Γ. Εκείνο το "...η Ρωσία να δηλώσει πως δεν ΑΡΕΙ (!!!) την ..." πολύ μου άρεισε !! Περαστικά και του χρόνου !!!!!

      Διαγραφή
  4. Πράγματι εάν οι Τούρκοι επιτεθούν αιφνιδιαστικά στην Ελλάδα και αρπάξουν τρία με τέσσερα νησιά εχω την εντύπωση ότι δεν πρόκειτε να αντιδράσουμε
    Ας πει και κάππιος άλλος την γνώμη του . Η χώρα είναι διαλυμένη ποιός θα αντιστθεί .. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς,η κατάσταση είναι σοβαρά επικίνδυνη,όμως θα αντιδράσουμε,γιατί οι ένοπλες δυνάμεις παρά το γεγονός ότι έχουν αποδυναμωθεί,έχουν τον τρόπο να αμυνθούν αποτελεσματικά.Ειδικά στα νησιά του Αιγαίου,θα τους μακελέψουμε τους σελτζούκους,έχουμε υπεροπλία στον αέρα και την θάλασσα,αν τολμήσουν να κάνουν απόβαση,θα μαρτυρήσουν το γάλα της μάνας τους...ούτε που θα καταλάβουν τι τους κτύπησε και το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό!! Αλλού είναι το πρόβλημα,αν δεχθούμε συνδιασμένη επίθεση και από τον βορρά και στο εσωτερικό με τόσες εκατοντάδες χιλιάδες ύποπτους ''πρόσφυγες''...!Τότε και ο άμαχος πληθυσμός πρέπει να αμυνθεί με ''κάθε μέσο'' και πάση θυσία!!
    [Ρ.Π]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. . Συμφωνώ και εγώ ότι Τούρκοι και Λαθρομετανάστες μια ημέρα θα επιτεθούν στην Πατρίδα μας . Δυστυχώς δεν υπάρχει κυβέρνηση Ελληνική . Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα . Πάνω από όλα η Πατρίδα
    ΔΗΜΗΤΡΑ . ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι Ελληνες όταν και όσες φορές βρεθήκαμε με την ''πλάτη στο τοίχο'' υπερβήκαμε τον εαυτό μας.Σε καμμία περίπτωση δεν θα καταληφθούμε από ηττοπάθεια,άλλωστε ο αμυνόμενος έχει το συγκρυτικό πλεονέκτημα,έναντι του όποιου επιτιθέμενου.Σε αυτή την περίπτωση,η θάλασσα και οι ακτές των νησιών του Αιγαίου θα κοκκινήσουν από το αίμα των Σελτζούκων πριν προλάβουν να ''πατήσουν αμμουδιά''.Όσο για τα ''ψοφίμια'' τους πολιτικούς,η στρατιωτική ηγεσία θα τους έχει ''χεσμένους'' και απομονωμένους και θα πράξει το χρέος έναντι της Πατρίδος!!Δεν θα επαναληφθεί το φιάσκο των Ημίων,ποτέ ξανά!!!
    [Ροζ Πάνθηρας]

    ΑπάντησηΔιαγραφή