Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΑΠΗΓΑΓΑΝ 230 ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ! ΣΕ ΑΜΕΣΟ ΚΙΝΔΥΝΟ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;

Το θέμα είναι εξόχως σοβαρό και η ελληνική κυβέρνηση οφείλει να σπάσει τη σιωπή της. Η Ελλάς είναι σημαιοφόρος της Ορθοδοξίας και δεν μπορεί διά της κυβέρνησης να κάνει την πάπια στην απαγωγή δεκάδων ελληνορθόδοξων στη Συρία. Η Ορθοδοξία ξηλώνεται και διώκεται βιαίως από τους τζιχαντιστές. Δεν μπορεί λοιπόν να σιωπά, την ώρα που η ίδια περιθάλπει όλους τους μουσουλμάνους που εισβάλλουν στην πατρίδα μας. 
Το ρεπορτάζ παρουσιάζει το pronews.gr:
Μέχρι και εξήντα Ελληνορθόδοξοι χωρίς να είναι γνωστό εάν είναι...
περισσότεροι έχουν απαχθεί από τους ισλαμιστές του ISIL στη Συρία, μαζί με άλλα εκατόν εβδομήντα άτομα των οποίων το θρήσκευμα δεν έχει ταυτοποιηθεί αλλά εικάζεται ότι είναι Ελληνορθόδοξοι,και Αλαουϊτες, φτάνοντας στων αριθμό των διακοσίων τριάντα απαχθέντων
 
Η αγωνία για την ζωή τους ανεβαίνει στο κατακόρυφο καθώς θεωρείται βέβαιο ότι θα εκτελεστούν με τον πλέον φρικτό τρόπο από τους φανατικούς εξτρεμιστές.
 
Είναι πάγια τακτική τους να απαγάγουν οποιονδήποτε δεν ενσωματόνεται στο φανατικό τους πιστεύω με έμφαση κυρίως στους Ελληορθόδοξους και τους Αλαουϊτες οι οποίοι στριζουν τον Μ.Άσαντ και κατατάσσονται στον συριακό Στρατό.
 
Στο στόχαστρο βρίσκονται βέβαια και κάποιοι μπααθιστές Σουνίτες που όμως πιστεύουν στον κοσμικό χαρακτήρα του κράτους.
 
Όλοι μαζί θεωρούνται "προδότες" από τους φανατικούς οι οποίοι πραγματοποιούν θρησκευτικές εκκαθαρίσεις.
 
Οι Ελληνορθόδοξοι ενοχλούν ιδιαίτερα τους ισλαμιστές αλλά και αυτούς που τους κατευθύνουν διότι πάντοτε έχουν στραμμένο το βλέμμα τους προς Ρωσία.
 
Τι προτίθεται να πράξει το ΥΠΕΞ; Ας ζητήσει από το Κατάρ που ελέγχει τους ισλαμιστές ή την Σ.Αραβία, να επιδιώξουν την απελευθέρωση των ομήρων πριν να είναι αργά. Επιτέλους ας κινητοποιηθεί, για την διάσωση της πανάρχαιας ελληνορθόδοξης κοινότητας.
 
Μάλιστα, όπως αναφέρει η τουρκική Zaman ανάμεσά τους συγκαταλέγονται 45 γυναίκες, 19 παιδιά και 11 οικογένειες, μέλη των οποίων βρίσκονταν στη «μαύρη λίστα» των ανδρών του Ισλαμικού Κράτους εδώ και καιρό.
 
Το ISIL προχωρά συχνά σε μαζικές απαγωγές Ελληνορθόδοξων χριστιανών τους οποίους μετά εκτελεί όπως έκανε και πριν μερικούς μήνες όταν απήγαγε 220 Ασσυρίους στην Χαζάκα, από τους οποίους ελάχιστοι ελευθερώθηκαν μετά από πληρωμές λύτρων. 
<iframe frameborder="0" width="698" height="503" scrolling="no" id="molvideoplayer" title="MailOnline Embed Player" src="http://www.dailymail.co.uk/embed/video/1162638.html" ></iframe>
Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αναφέρει πως οι άμαχοι απήχθησαν από την περιοχή Αλ-Καριαταίν ανατολικά της επαρχίας Χομς, όπου δεκάδες χριστιανοί είχαν βρει καταφύγιο εγκαταλείποντας το Χαλέπι έπειτα από την εισβολή του ΙΚ.
 
Ο Ραμί Αμπντέλ Ραχμάν του Παρατηρητηρίου δήλωσε πως το Ισλαμικό Κράτος αναζητούσε τα ονόματα που είχε καταχωρήσει στη λίστα με τους «προδότες», οι οποίοι κατηγορούνται ότι συνεργάστηκαν με τον Μπασάρ αλ Άσαντ. 
 
Η περιοχή όπου εισέβαλαν οι τζιχαντιστές είχε πληθυσμό 18.000 κατοίκων, ανάμεσα στους οποίους σουνίτες και 2.000 καθολικοί και ελληνορθόδοξοι. Ωστόσο, έπειτα από την επέλαση του ΙΚ οι χριστιανοί μειώθηκαν στους 300.
 
Έτσι η πιο παλιά ελληνορθόδοξη κοινότητα κοντεύει να "σβήσει" με ευθύνη των ΗΠΑ, και των ελληνικών κυβερνήσεων που ακολουθούν τις τακτικές της στην Μ.Ανατολή. Οι σχεδιασμοί αυτοί άλλωστε μας έφεραν εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομεταναστών, ο Ελληνισμός μόνο χάνει από την συριακή σύγκρουση που διοργανώθηκε σε δυτικά κέντρα εξουσίας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου