Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

ΒΟΜΒΑ! Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΖΗΚΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ! 5 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Β. ΑΘΗΝΑΣ ΛΕΝΕ "ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ" ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΣΙΠΡΑ!

Η είδηση φιγουράρει ως αποκλειστική στο myxolagos.gr. Ο Περικλής Ζήκας το περιμέναμε από καιρό, το έπραξε τελικά τώρα! Παραιτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ. 
Όπως μάλιστα αναφέρει η είδηση, πέντε μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής της Βόρειας Αθήνας με κείμενο που συνυπογράφουν...


υποβάλλουν την παραίτηση τους από το ΣΥΡΙΖΑ. Κι ενώ η μία από τις πέντε υπογραφές ανήκει στον Πέτρο Σταύρου Διευθυντή Διαχείρισης του ΕΣΠΑ και θα έλεγε κανείς ότι θα έπρεπε να μας απασχολεί όλους περισσότερο αυτή, έτερη υπογραφή ανήκει στον Περικλή Ζήκα επικεφαλής του Δικτύου Πολιτών Χολαργού-Παπάγου που στηρίχτηκε στις περσινές δημοτικές εκλογές από τον ΣΥΡΙΖΑ αναδεικνύοντάς τον στην τρίτη παράταξη του Δημοτικού Συμβουλίου κι έτσι διαπιστώνουμε ότι τοπικά θα πρέπει να μας ανησυχεί περισσότερο αυτή η υπογραφή.

Στο κείμενο τους ούτε λίγο ούτε πολύ καταγγέλουν το κόμμα σημειώνοντας ότι: "Η πολιτική μετατόπιση της κυβέρνησής μας, της κυβέρνησης με κορμό το Σύριζα, στο μνημονιακό πλαίσιο και η χειροπόδαρη, βαθειά, οργανική ενσωμάτωσή της σε αυτό, μετά την ψήφισή του στη Βουλή, γίνεται πλέον οριστική, χωρίς διάθεση ουσιώδους αμφισβήτησης της νεοφιλελεύθερης τροϊκανής επικυριαρχίας....". Αναφορές σε διάφορες επιλογές της κυβέρνησης γίνονται στο κείμενο τόσο για την επιλογή των προσώπων όσο και για τη μετάλλαξη του ΟΧΙ σε ΝΑΙ "μέσα σε μία νύχτα", όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται.

Στο τέλος υποβάλλοντας την παραίτηση τους, δεσμεύονται ταυτόχρονα να ενημερώσουν για τις θέσεις τους και τις Γενικές Συνελεύσεις των οργανώσεων που ανήκει ο καθένας. 

Μετά λοιπόν την έντονη αναταραχή που υπήρξε στους κόλπους του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ όλο το προηγούμενο διάστημα και με την έντονη αμφισβήτηση του ρόλου τόσο του ίδιου του Π. Ζήκα από τη μια μεριά όσο και των μελών της συντονιστικής επιτροπής από την άλλη, έρχεται τώρα αυτή η νέα εξέλιξη να ταράξει τα ήδη τρικυμιώδη νερά της τοπικής οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ. 

Φθινόπωρο πολιτικών εξελίξεων λοιπόν και σε τοπικό επίπεδο για την πόλη μας.

5 σχόλια:

  1. Σώπα!!Ελα ρε συ,παραιτήθηκε; Και που θα πάει τώρα; Στον Λαπαζάνη, ή ακόμα καλύτερα να πάει σπίτι του; Ποιό πολύ θα ακούγεται από εκεί,παρά από το δημ. συμβ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα πάει στον ΣΥΓΥΡΙΖΑ ! Μαζί του και ο Μπόλεκ.
    (ΣΥνασπισμός ΓΥρολόγων ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. -Ζήκοοοοοοο....
    -στα 'διάλο...Ζήκο και Ζήκο...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η βρωμο αριστερά της σφαλιάρας και της προδοσίας ουδέποτε έκανε καλό στην χώρα μας . Αμέτρητα τα εγκηματα κσι οι προδοσίες της εναντίον της Ελλάδας . Πολέμησε όσο κανένας άλλος εχθρός μας και ισοπέδωσε την ΙΣΤΟΡΙΑ τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ και τις ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ του τόπου μας . Μισούν κάθε τι Ελληνικό και στηρίζουν ΚΑΘΕ ΞΕΝΗ ΑΚΡΙΔΑ προκειμένου να διαλύσουν την Ελλάδα του ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ . ΕΊΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΖΗΚΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ . ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΟΥΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ........ ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ . Η αριστερά μια ζωή έβγαζε και βγάζει ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ . Τι τους θέλει το κόμμα σου Ζήκα περισσότερους από 5 εκατομ. ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ; Σε λίγα χρόνια θα πλησιάζουν τα 5 εκατ. ποιός θα τους ελέγξει και ποιός θα τους σταματήσει όταν θα αρχίζουν να σφάζουν όπως στην Συρία ; Γιατί η αριστερά Ζήκα αλλοιώνη τον πλυθησμό της Ελλάδας στο μεγαλύτερο ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ εις βάρος του Ελληνισμού ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε λίγα χονια οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ θα είναι 10 εκατ. με τις ευλογίες Τσίπρα Λαφαζάνη κσι όλης της βρωμο αριστεράς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή