Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΣΙΠΡΑ! ΕΦΕΡΕ ΣΥΜΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΕΣΑ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ, ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΘΗΛΙΑ ΤΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΕΚΛΕΞΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!


Τα τελευταία χρόνια στον τόπο αυτό εμφανίστηκαν πολλοί προδότες. Σήμερα γνωρίζουμε ότι ο μεγαλύτερος προδότης από συστάσεως του ελληνικού κράτους είναι ο Αλέξης Τσίπρας. Ο 40χρονος, νεώτερος στην ιστορία Πρωθυπουργός της Ελλάδος, αν και είχε την ευκαιρία να καταστεί...

σύγχρονος ήρωας,  ανάλογος με τον αείμνηστο Τάσσο Παπαδόπουλο της Κύπρου, έγινε αρχιδοσίλογος, χειρότερος από το σύμβολο του δοσιλογισμού Τσολάκογλου.
Επί 6 μήνες παραμύθιαζε τον λαό ότι διαπραγματευόταν σκληρά με τους δανειστές, έχοντας –δήθεν- τη σιγουριά ότι αυτοί θα υποχωρούσαν, μόνο και μόνο επειδή η χώρα εξέλεξε νέο, αριστερό Πρωθυπουργό! Και παρά το ότι έβλεπε ότι οι διαπραγματεύσεις προχωρούσαν χωρίς αποτέλεσμα, με τα συναλλαγματικά αποθέματα της χώρας να στραγγίζουν, έσυρε τον λαό σε δημοψήφισμα, διαβεβαιώνοντάς τον και πάλι ότι οι δανειστές της ΕΕ θα υποχωρούσαν σεβόμενοι την ετυμηγορία του λαού!  Το περήφανο ΟΧΙ του λαού στις απαιτήσεις των τοκογλύφων έγινε κουρελόχαρτο από τον Τσίπρα ο οποίος έφερε στον τόπο το χειρότερο όλων από τα θανατηφόρα Μνημόνια.
Είναι σαφές ότι τα περί διαπραγματεύσεων αποτελούσαν μία μπλόφα του Τσίπρα. Είχε συνεργαστεί με τους δανειστές για το δολοφονικό σε βάρος του λαού και της χώρας χτύπημα! Διότι, ενώ προεκλογικά έλεγε δημοσίως ότι οι δανειστές είναι εκβιαστές που θέλουν να πάρουν τον φυσικό πλούτο της Πατρίδας μας, θέλουν να πάρουν την ίδια τη χώρα μας, πώς είναι δυνατόν οι βεβαιωμένα (από τον ίδιο) εκβιαστές να υποχωρήσουν μπροστά στην ομορφιά του ή να σεβαστούν την ετυμηγορία του λαού; Άρα ο Τσίπρας γνώριζε τα πάντα. Γνώριζε ότι οι δήθεν διαπραγματεύσεις θα έφερναν το στράγγισμα των συναλλαγματικών αποθεμάτων της Ελλάδος, γνώριζε ότι το δημοψήφισμα θα έφερνε τα capital controls με τη διάλυση της οικονομίας και τον εξευτελισμό των συνταξιούχων. Γι’ αυτό τον λόγο πέταξε στα σκουπίδια τόσο το paln B του Βαρουφάκη για έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη όσο και το περήφανο ΟΧΙ του ελληνικού λαού.

Ο λαός λοιπόν οφείλει να στείλει πολιτικά στον αγύριστο τον προδότη Τσίπρα στις εκλογές-εξπρές που πραγματοποιεί. Διότι και αυτές οι εκλογές είναι κατόπιν σχεδίου με τους δανειστές. Οι τοκογλύφοι της ΕΕ θέλουν στη Βουλή να κυριαρχούν αριστερά και δεξιά, πειθήνια προς τις εντολές τους μνημονιακά κόμματα! ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ και ΠΟΤΑΜΙ εφόσον επανεκλεγούν θα φτιάξουν κυβέρνηση οικουμενική για τον ολοκληρωτικό θάνατο των Ελλήνων. Ας δώσει λοιπόν ο λαός μια βροντερή απάντηση στον προδότη Τσίπρα ο οποίος μέσα σε 6 μήνες «κατάφερε» να διαλύσει το κόμμα του και να φέρει τον όλεθρο στην Ελλάδα μας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου