Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑ! ΤΟΝ...ΕΨΑΧΝΕ ΚΑΙ Η ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ "ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ"!

Για πάνω από οκτώ ολόκληρα χρόνια κατάφερνε να μένει ασύλληπτος ένας από τους τρεις δράστες ενός από τα πιο φρικτά εγκλήματα που απασχόλησαν την κοινή γνώμη, παρά το ένταλμα σύλληψης και τις δύο καταδικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούσαν σε βάρος του...

Τελικά, συνελήφθη στην Εξοχή Καβάλας από αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Ο 32χρονος Έλληνας ήταν ένας από τους τρεις δράστες της δολοφονίας του 34χρονου Γιάννη Κυριατζίδη, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί ανήμερα της γιορτής του στις 7 Ιανουαρίου του 2007 και η εξαφάνισή του δηλώθηκε δυο μήνες αργότερα στην Κοζάνη από μια εξαδέλφη του. Η υπόθεση είχε απασχολήσει επανειλημμένα την εκπομπή «Φώς στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη.

Τρία χρόνια αργότερα, στις 19 Μαΐου 2010, ένας 44χρονος - τότε- ομογενής από τη Γερμανία κάτοικος Φλώρινας, ομολόγησε ότι μαζί με δυο συνεργούς του είχαν απαγάγει τον άτυχο άνδρα με νοικιασμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο και τον είχαν μεταφέρει στην ορεινή περιοχή του Αγίου Ανδρέα στο Δήμο Ελευθερών Καβάλας όπου τον έδεσαν σε ένα δέντρο για να τον εξαναγκάσουν να τους επιστρέψει 15.000 ευρώ, που τον κατηγορούσαν ότι είχε κλέψει από έναν από αυτούς.

Το θύμα αρνιόταν πεισματικά ότι είχε κλέψει τα χρήματα, αλλά ο 44χρονος δεν πείστηκε και τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου! Στη συνέχεια, μαζί με τους άλλους δυο, έθαψαν τη σορό σε σημείο που υπέδειξε στους αστυνομικούς και εκείνοι βρήκαν τα οστά του Κυριατζίδη.

Ο δολοφόνος καταδικάστηκε και εκτίει ακόμη την ποινή του, ωστόσο οι συνεργοί του δεν εντοπίστηκαν και από τότε αναζητούνταν τα ίχνη τους. Και οι δυο έχουν καταδικαστεί ερήμην για ανθρωποκτονία από πρόθεση και αρπαγή και σε δεύτερο βαθμό. Μετά τη σύλληψη του 32χρονου, απομένει ελεύθερος μόνο ένας από τους δολοφόνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου