Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ, ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΚΩ! ΒΙΝΤΕΟ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ!!!

Με ''γαλλικά'', αυγά αλλά και με μπουκάλια υποδέχθηκαν σήμερα οι Κώοι τον Υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο στην Κω. Οι αγανακτισμένοι Κώοι μην αντέχοντας άλλο την κατάσταση που επικρατεί στο νησί μας λόγω της μεγάλης εισροής παράνομων μεταναστών ξέσπασαν στο πρόσωπο...

του Π. Καμμένου. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο είναι ενδεικτικά του τι επικράτησε με τον Υπουργό εμφανώς έντρομο (αν και προσπάθησε στην αρχή να παραμείνει χαμογελαστός) να μπαίνει γρήγορα στο γραφείο του Δημάρχου έτσι ώστε να προστατευθεί από το εξαγριωμένο πλήθος.
Αρχικά πάντως στον χώρο έφτασε ισχυρή αστυνομική δύναμη αλλά μόλις ο κόσμος ο οποίος είχε μαζευθεί αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς εξαγριώθηκε με αποτέλεσμα μετά από λίγο να αποχωρήσουν και να παραμείνουν λίγα μέτρα πιο πέρα διακριτικά (Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο).
Σε λίγο περισσότερα...

2 σχόλια:

  1. Μπράβο στους Κώες!
    Στα ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΩΡΑ!!
    γαβ-γαβ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που είναι οι κόκκινες γραμμές σου ρε κατά Κα(ϋ)μμένε;
    Ta όνειρά σου κόκκινα...τα όνειρα(;) του τσίπρα,άσπρα,ρούχα μαζί που πλύθηκαν και έχουν γίνει ρόζ...!
    Μόνο που οι επτά μήνες τώρα,που εσύ έκανες το ''κομμάτι'' σου,ο Ελληνικός λαός έπαψε να ονειρεύεται και τα ''βλέπει'' όλα μαύρα,κατάλαβες τι έκανες εσύ και το άλλο το κωλόπαιδο ρε μπουχέσα;;;
    Στα ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΩΡΑ!
    γαβ-γαβ

    ΑπάντησηΔιαγραφή