Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: "ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝAΣΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ...". ΒΙΝΤΕΟ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τσίπρας και Καμμένος έχουν γίνει διακινητές λαθρομεταναστών, τους περιφέρουν με κρουαζιερόπλοια σε όλη την επικράτεια και θέλουν να μετατρέψουν εμάς τους Έλληνες σε μειοψηφία μέσα στη χώρα μας.

2 σχόλια:

  1. Σας στέλνω την λίστα με τα τα μηνμονιακά κόμματα που στηρίζονται από την Άγκελα Μέρκελ και από την ΝΤΠ του Αντίχριστου που δεν πρέπει να ψηφίσετε στις Βουλευτικές Εκλογές όποτε και αν γίνουν που είναι κατά της Ελλάδος και όλων των Ελλήνων, υπέρ μνημονίων και λαθρομεταναστών, υπέρ ομοφυλοφιλίας και της χρήσης ναρκωτικών ουσιών, καταστροφής του ελληνικού στοιχείου, εκτελούν εντολές της τεταρτρόικας, πολεμούν με μίσος την Ελλάδα και όλους τους Έλληνες.

    Τα μνημονιακά κόμματα που είναι το μνημονιακό τόξο που δεν πρέπει να ψηφίσετε και να τους ρίξετε πολύ μαύρο και να τους στείλετε στον αγύριστο είναι:

    -ΣΥΡΙΖΑ

    -ΑΝΕΛ

    -ΝΔ

    -ΠΑΣΟΚ

    -ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

    -ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

    -ΚΚΕ

    -ΛΑΟΣ

    -ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

    -ΛΟΙΠΑ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

    -ΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ

    Οι επιλογές δικές σας να μην τους ψηφίσετε και να στείλετε όλο το μνημονιακό τόξο στον Άδη, στα Τάρταρα, στον Καιάδα και στις Πύλες της Κολάσεως!

    ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΨΗΦΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν καταφέρουμε και εκλέξουμε σε αυτές τις κρίσημες πράγματι εκλογές για την χώρα 70 Έλληνες Εθνικιστές Βουλευτές τότε οι Εφιάλτες που διέλυσαν την όμορφη χώρα μας θα πληρώσουν για τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ τους εναντίον του Ελληνισμού . Κανείς δεν πρέπει να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ η τον Νο2 ρουφιάνο της ΤΡΟΙΚΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ Λαφαζάνη . Η ΝΔ είναι η ΝΤΡΟΠΗ της Πατρίδας μας . ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή