Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΙΝΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΙΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ! ΑΚΥΡΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ! ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΧΟΡΟΠΗΔΑΝΕ!

Η γυναίκα δεν αστειεύεται. Αν νόμισε ο Τσίπρας ότι θα την ξεφορτωθεί με τα καπρίτσια του και τις εκλογές-εξπρές, η Ζωή Κωνσταντοπούλου...

ξέρει τον τρόπο να τον κάνει να χοροπηδάει τόσο τον Τσίπρα όσο και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που κάνει τη σιγανοπαπαδιά! Η Ζωή Κωνσταντοπούλου κινούμενη μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας μπορεί να θέσει ανά πάσα στιγμή θέμα συνταγματικής αντικανονικότητας στη διαδικασία επίδοσης διερευνητικής εντολής και να θεωρηθεί άκυρη η όλη διαδικασία! Και αυτό διότι δεν ενημερώθηκε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και ως εκ τούτου άκυρη, καθώς, όπως από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας!  
Την είδηση μετέδωσε το Μega και σύμφωνα με αυτή, η Ζωή Κωνσταντοπούλου κάνει ευθέως λόγο για ακυρότητα της όλης διαδικασίας επικαλούμενη το άρθρο 37 του Συντάγματος, σύμφωνα με το οποίο, αφού δεν έχει ενημερωθεί η ίδια από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η διαδικασία των διερευνητικών εντολών μπορεί να θεωρηθεί άκυρη! 
Στις 20 Σεπτεμβρίου κανόνισε εκλογές ο Τσίπρας; Ας περιμένει κι 'αλλο και μέχρι τότε θα συντριβούν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ! 
Ήθελε να κάνει για μια ακόμη φορά το καλό παιδί στον Σόιμπλε και τη Μέρκελ; Ας φάει...το αγγούρι! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου