Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ: ΑΦΟΥ ΤΑ'ΚΑΝΕ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ, ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΣΥΡΙΖΑ!!!

Ο Τσίπρας, αφού έπαιξε τέλεια τον ρόλο που του είχαν αναθέσει, παγιδεύοντας τον λαό στο "καταργούμε τα Μνημόνια" ή "με τον Σύριζα...

δεν θα υπάρξει ποτέ Μνημόνιο", τώρα πλέον αναβαπτίσθηκε ως ακραία μνημονιακός! Περνάει στον κόσμο το μήνυμα ότι δεν γινόταν αλλιώς, ενώ τα έχει κάνει πλακάκια με τους τοκογλύφους! Και τώρα ετοιμάζεται να ...αποκεφαλίσει από τις επόμενες εκλογές τους κατεξοχήν αντιμνημονιακούς, δηλ. τους Λαφαζάνη, Κοδέλα, Κωνσταντοπούλου, Λεωτσάκο κ.α.
Το Πρώτο Θέμα αναφέρει ότι ο Α. Τσίπρας φέρεται αποφασισμένος να ξεκαθαρίσει συνολικά τους λογαριασμούς του με το παρελθόν και να δρομολογήσει το γρηγορότερο δυνατό ένα καινούριο ξεκίνημα για τον ίδιο και μια νέα αφετηρία για τη χώρα!!! Ξεκίνημα νέου στραγγαλισμού του λαού πάνω στη πιο θανατηφόρα μνημονιακή πορεία
Με αυτές τις σκέψεις ετοιμάζεται να στήσει κάλπες στις 20 Σεπτεμβρίου, έναν ακριβώς μήνα από την υπογραφή, στις 20 Αυγούστου, της νέας συμφωνίας που, όπως υπολογίζει, θα έχει εγκριθεί μια μέρα νωρίτερα από το Ελληνικό Κοινοβούλιο (19/8).
Ο λαός πρέπει να του δώσει αποστομωτική απάντηση. Πρέπει να του φράξει τον δρόμο και να μην επιτρέψει σε αυτό τον δωσίλογο κοτσαβάκια να μας ξανακαθίσει στον σβέρκο. Θα θάψει την Ελλάδα. Ξυπνάτε συνέλληνες!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου