Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΡΙΚΗ! ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΕΛΙΩΣΑΝ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΗΣ ΣΕ ΟΞΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΗΣ!

Σοκ προκαλεί ιστορία εγκλήματος από τη Γαλλία, με φοιτητές που φέρονται, εμπνευσμένοι από την τηλεοπτική σειρά «Breaking Bad», να δολοφόνησαν φοιτήτρια λόγω χρεών για ναρκωτικά και στη συνέχεια να προσπάθησαν να λιώσουν το σώμα της σε οξύ...

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της βρετανικής Telegraph, σε βάρος των τριών φοιτητών απαγγέλθηκαν κατηγορίες μέσα στο Σαββατοκύριακο σχετικά με τη δολοφονία και την προσπάθεια καταστροφής του πτώματος της 23χρονης Εύα Μπουρσό, η οποία σκοτώθηκε για ένα χρέος ύψους περίπου 6.000 ευρώ για ναρκωτικά.
Το διαμελισμένο, σε αποσύνθεση πτώμα της, βρέθηκε από τη μητέρα της στο διαμέρισμά της στην Τουλούζη, στη νότια Γαλλία, τον προηγούμενο μήνα.
Ένας εκ των υπόπτων ομολόγησε στην αστυνομία ότι προσπάθησαν να μιμηθούν μαι σκηνή από τη δημοφιλή σειρά (με τον καθηγητή χημείας που αρχίζει την παρασκευή και το εμπόριο ναρκωτικών), όπου ο πρωταγωνιστής χρησιμοποιεί οξύ για να ξεφορτωθεί το πτώμα ενός αντιπάλου. Σύμφωνα με πηγή, οι δράστες αγόρασαν το οξύ και ανάλογο εξοπλισμό (ένα πλαστικό δοχείο).
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι τρεις νεαροί άνδρες που φέρονται ως δράστες, περιγράφονται ως «καλοί φοιτητές» που άρχισαν να επιδίδονται σε εμπόδιο ναρκωτικών σε άλλους φοιτητές, σύμφωνα με τους δικηγόρους τους – αρχίζοντας με α αμφεταμίνες. Δύο εξ αυτών φέρονται να πήγαν στο σπίτι της Μπουρσό (φοιτήτρια Ιστορίας της Τέχνης) για να πάρουν τα λεφτά που τους χρωστούσε. Όταν διαπίστωσαν ότι δεν τα είχε, της επιτέθηκαν με λοστό και σιδερογροθιά. Εν συνεχεία λειτούργησαν ψύχραιμα, επιστρέφοντας ξανά και ξανά στο διαμέρισμα για να δουν σε τι κατάσταση ήταν το πτώμα, να καλύψουν τη μυρωδιά της αποσύνθεσης και να κλέψουν πολύτιμα αντικείμενα, σύμφωνα με την εισαγγελία. Το σχέδιό τους για να αποκρύψουν τα ίχνη τους απέτυχε όταν η μητέρα της φοιτήτριας πήγε στο σπίτι, όταν είδε ότι η κόρη της δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά τους.
Ο νεαρότερος εκ των υπόπτων είναι 19 χρονών, και οι άλλοι δύο είναι γύρω στα 20.
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου