Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

ΝΕΑ-ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ "ΔΙΑΒΟΛΙΚΗΣ ΧΗΡΑΣ": "ΕΙΜΑΙ ΑΘΩΑ! ΜΕ ΒΙΑΖΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΑΤΟΥΣΕ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΕΣΠΡΩΞΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΣΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΥΧΗ"!!!

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που προκύπτουν από την δικογραφία της υπόθεσης του ναυτικού Θανάση Λάμπρου από την Κοιλάδα της Αργολίδας...

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, η Δήμητρα Βούλγαρη, η «διαβολική χήρα» όπως την αποκαλούν στο χωριό της, δηλώνει πως είναι αθώα και πως ο άνδρας της την ζήλευε παθολογικά. Η ίδια περιέγραψε μάλιστα ένα περιστατικό που παρά λίγο στο παρελθόν να της στοιχίσει την ζωή.
«Όταν ήμουν σε ηλικία 16 ετών περίπου, ενώ είχαμε σχέση είχαμε πάει ραντεβού στην εκκλησία της «Παναγίτσας» στο Δορούφι Κοιλάδας. Εκεί μου έκανε σκηνή ζηλοτυπίας και κάποια στιγμή έχασε τον έλεγχο σπρώχνοντας με στον γκρεμό. Ήμουν τυχερή γιατί έπεσα μόνο γύρω στα δύο μέτρα κάτω, διότι μπόρεσα και κρατήθηκα στα βράχια», δήλωσε η Βούλγαρη στον Ελεύθερο Τύπο μέσα από την φυλακή.
Η ίδια ανέφερε πως ο σύζυγός της ασκούσε βία σε βάρος της, την βίαζε και την απατούσε. Είχε δει μάλιστα στο κινητό του μηνύματα από δύο γυναίκες, η μία λεγόταν «Ελένη» και η άλλη «Κούλης», οι οποίες εξέφραζαν τον ερωτικό τους πόθο για τον άνδρα της. Ο Θανάσης Βούλγαρης, σύμφωνα με την φερόμενη συζυγοκτόνο, γινόταν ολοένα και πιο βίαιος και στον τρίτο χρόνο του γάμου τους παρουσίασε ένα είδος κατάθλιψης. Εκείνος είχε ακούσει μάλιστα κάποιες φήμες που ήθελαν την γυναίκα του να έχει συνάψει ερωτικό δεσμό με ένα 19χρονο άνδρα και της φερόταν με μεγάλη απαξίωση.
Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι το κινητό του θύματος παραδόθηκε στις αρχές μετά από μεγάλες πιέσεις. Όπως προκύπτει από την δικογραφία, η Δήμητρα Βούλγαρη και η αδελφή της είχαν ψάξει όλο το σπίτι προκειμένου να βρουν το κινητό, το οποίο στην συνέχεια αρνούνταν να παραδώσουν στους αστυνομικούς που διερευνούσαν την υπόθεση.
Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, φίλος του θύματος είχε περιγράψει ένα περιστατικό που δίνει άλλη τροπή στην υπόθεση.
«Πέντε μήνες πριν το τραγικό συμβάν ένα βράδυ που είχα καλεσμένους στο σπίτι μου το Θανάση και τη γυναίκα του ενώ βρισκόμασταν στο καθιστικό ο Θανάσης πήγε πήρε το όπλο και ήρθε στο σαλόνι κρατώντας το όπλο και σημαδεύοντας τη γυναίκα του από απόσταση τριών μέτρων περίπου. Είπε στη γυναίκα του χαριτολογώντας: “με αυτό θα σε καθαρίσω”. Όλη η παρέα το θεώρησε αστείο εκτός από εμένα που επειδή έχω σχέση με τα όπλα ως κυνηγός δεν μου άρεσε η κίνησή του, την οποία βρήκα επικίνδυνη και του έβαλα “χέρι” λέγοντάς του να το πάει στη θέση του», δήλωσε ο φίλος του ναυτικού.
Πολύ σημαντική μαρτυρία είναι και αυτή του νονού της κόρης του ζευγαριού, ο οποίος σε απόσταση 350 μέτρων από την οικεία του εγκλήματος άκουσε έναν άνδρα να απειλεί πως θα σκοτώσει κάποιον και μια γυναίκα να κλαίει. Ένα λεπτό μετά ακούστηκαν δύο πυροβολισμοί.
Εδώ να αναφέρουμε πως δικηγόρος της κατηγορουμένης, Σπύρος Ρομπότης, τονίζει πως η πελάτισσά του αρνείται την οποιαδήποτε ανάμειξη στο στυγερό έγκλημα και πως το μόνο αποδεικτικό στοιχείο ενοχής της είναι η προφορική ομολογία της ενώπιον της Αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου