Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΔΑΦΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ


H Δημοτική παράταξη "Συνεργασία για τις 8Προτάσεις" ανακοινώνει ότι...

αποδέχεται την πρόσκληση του δήμαρχου κ. Ηλία Αποστολόπουλου προς τις παρατάξεις, για τη σύσταση επιτροπής ανεύρεσης/καταγραφής ελεύθερων οικοπέδων.
Οπως αναφέρει στην πρόσκλησή του, η σύσταση της επιτροπής έχει σκοπό να ικανοποιήσει τυχόν μελλοντικές σχετικές ανάγκες των δημοτών μας, που θα διαμορφωθούν την επόμενη δεκαετία/εικοσαετία, και να προσδιορίσει τις δράσεις στις οποίες η Δημοτική Αρχή θα πρέπει να στρέψει το ενδιαφέρον και τις προσπάθειες της για να ικανοποιήσει όσες εκ των αναγκών θεωρεί τις σπουδαιότερες για τους δημότες μας.

Η πρόσκληση αυτή μας γεμίζει χαρά και ελπίδα και βάζει τις βάσεις για μια ορθή, ολοκληρωμένη και αειφόρο δημοτική πολιτική υποδομών, που θα επιτρέψει έναν σωστό σχεδιασμό και τη βέλτιστη αξιοποίηση των εδαφικών πόρων, για να αλλάξει η φυσιογνωμία της πόλης μας και να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των πολιτών.

Οχι μόνο αποδεχόμαστε την πρόσκληση, αλλά δεσμευόμαστε να στηρίξουμε μέχρι τέλους και με όποιο κόστος, κάθε τέτοια προσπάθεια, που αλλάζει όρους και νοοτροπίες που οδήγησαν στην υποβάθμιση του δήμου μας.

Ασκούμε σκληρή κριτική στην πολιτική της αδράνειας και της αναπαραγωγής παλιών μοντέλων διοίκησης, αλλά θα στεκόμαστε δίπλα στην δημοτική αρχή κάθε φορά που θα υιοθετεί το καινοτόμο και το προοδευτικό στην πολιτική της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου