Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

ΟΡΓΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΕΣΠΟΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!

Ακόμη ένα περιστατικό είχαμε πριν από μία εβδομάδα, με αδέσποτο σκύλο να επιτίθεται και να δαγκώνει γυναίκα στο κοιμητήριο Χολαργού! Το πρόβλημα με τους αδέσποτους σκύλους που επιτίθενται κατά των περαστικών που πηγαίνουν να κλάψουν τους εκδημήσαντες συγγενείς...


τους στο κοιμητήριο Χολαργού, τείνει να γίνει μάστιγα. Ήδη, ο Κώστας Τίγκας, επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον δήμο αναφέρθηκε σε αυτό το θέμα, στις αρχές Αυγούστου με επιστολή του προς τον Δήμο hητώντας από τον Δήμο να απομακρύνει άμεσα τπυς αδέσποτους σκύλους από τον χώρο της ΔΑΠΑΧΟ. Όπως φαίνεται δεν έχει γίνει τίποτε από την πλευρά του Δήμου, με συνέπεια να έχουμε και νέο δυσάρεστο συμβάν σε βάρος συμπολίτη μας. 
Παρακαλούμε τους αρμόδιους του Δήμου να ασχοληθούν άμεσα με το θέμα! 

18 σχόλια:

  1. Είναι άγρια και ανεξέλεγκτα,έχουν δαγκώσει και επιτεθεί και σε άλλους συμπολίτες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TO xειρότερο είναι ότι κάποιοι που είναι εκεί,βλέπουν τις επιθέσεις των σκύλων και δεν κάνουν τίποτα.Εμένα μου επιτέθηκαν ένα πρωΪ,όταν έμπαινα στο κοιμητήριο,γιατί είχα αφήσει το ι.χ μου έξω στη σκιά,από τότε το αυτοκίνητο το βάζω μέσα στο προαύλιο χώρο,αλλά αυτό δεν είναι λύση,γιατί δεν βρίσκεις θέση πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν φταίνε τα σκυλάκια,άλλοι είναι υπεύθυνοι και υπόλογοι,αλλά κάνουν πως δεν ''καταλαβαίνουν'' γιατί τα έχουν για ''προστασία'' μη τους κλέψουν,όταν κοιμούνται...ξέρουν αυτοί τι λέω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είναι κάποιοι ένας είναι και υπόλογος οι άλλοι απλά δεν μιλάνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απ' ότι φαίνεται πολλοί έχουν πέσει θύματα των σκύλων στο κοιμητήριο Παπάγου.
    Δεν ξέρω εάν είναι ένας ο υπόλογος ,ξέρω πως εγώ γλύτωσα στο πάρα τρίχα από τα "σαγώνια" του σκύλου ,όταν πριν λίγες μέρες πήγα στο κοιμητήριο ν' ανάψω ένα κερί στον πατέρα μου .Μου επιτέθηκε ένας σκύλος στην είσοδο του κοιμητηρίου και θα με δάγκωνε ,εάν δεν τον μάζευε ένας κύριος που ήταν κοντά στην είσοδο .
    Εγώ μετά από αυτό δεν ξαναπάω στο κοιμητήριο. Ας με συχωρέσει ,ο πατέρας μου .
    Άλλοι ευθύνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι,αυτό το ''κοπρόσκυλο'' το λένε Μπόλεκ και το άλλο το ''μαντρόσκυλο'' Λόλεκ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εκεί πέρα γίνονται πάρα πολλά... Μπόλεκ ,Λόλεκ και το κακό συναπάντημα. Όλα για την προσωπική προβολή και όφελος. Όσον αφορά για δουλειά ,γύρω από το τραπέζι ,να περνάει η ώρα και να βγάζουν και καμιά φωτογραφία ,όταν τύχη και μαζευτούν μερικοί για να δείξουν δύναμη.
    Α!!! Εκμεταλλεύονται και τα καημένα τα αδέσποτα σκυλιά ,τα έχουν σωματοφύλακες ,να ορμάνε σε όποιον βρούνε μπροστά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά τα λές,έτσι και χειρότερα.Να δούμε πότε θα σπάσει το ΄΄απόστημα Μπολεκ΄΄,και τι δυσοσμία θα βγεί !! Ο γνωστός, d.r παρλαπίπας-γυμνοσάλιαγγας,έχει το θράσος και ΄΄μιλά΄΄ακόμα και για ανθρώπους που η επιστημονική τους κατάρτιση δεν αμφισβητείται και είναι δεδομένη...! Ποιός;;; Ο διορισμένος!!!! (εδώ γελάει και το παρδαλό κατσίκι μαζί του!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά,έγραψε για τον κύριο που του επιτέθηκαν τα σκυλιά, ότι: ''...ένας ΑΝΟΗΤΟΣ παππούς,κουνησε μια πλαστική σακκούλα και το σκυλί η λιζα,του επιτέθηκε και του έσκισε το παντελόνι...''! Δηλαδή,ο τύπος,ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ,με τίποτα... όμως! Και ο δημότης, κινδύνεψε από τα σκυλιά του... και τον προσβάλει αποκαλώντας τον και ''ΑΝΟΗΤΟ''!!
    Tόση αλλαζονεία!!!Και τον κρατάνε ακόμα;;; Τι περιμένουν...να πεί ''maκaκa'' και τον Δήμαρχο;;;
    ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τόση αλαζονεία και έπαρση μαζί.Εχει ΄΄πλάτες΄΄ ο παππούς,είναι αυτοί που τον διόρισαν,καιθέλει σε αυτή την ηλικία να το ΄΄παίζει΄΄σερίφης του Νοττιγχαμ, χμ λάθος..του δασους ήθελα να πώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όλοι ,όσοι δεν του κάθονται ,γι' αυτόν είναι "makakes" και όχι μόνο ."Ας μου κουνηθεί ,κανένας και θα τον αφήσω χωρίς έδρα...".Προσφηλής του ,έκφραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ''ΕΔΡΑ'' ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΟΥ ΑΙΜΟΡΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ''ΔΙΑΣΤΟΛΗ''?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. και κατι ακομα...όταν παρακαλαει και εκλιπαρεί σαν γατακι εχει πολύ γουστο.προσφατα ειχε πεσει στα γονατα και ικετευε ο γλοιωδης για τον γνωστο λογο.μιλαμε για πολύ γατακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Με τόσα γατάκια και τόσες "γατούλες..."εκεί πάνω ,τι να κάνει ο άνθρωπος !!!
    Να δεις όταν τον παραζωρίσουν ,οι αγριόγατοι και οι αγριόγατες πως αλλάζει τροπάριο !!!
    Φοβάται και πολύ φοβάται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπόλεκ,good news!! Εχει ΄΄γιορτή Μπύρας΄΄ στο Σ.Ε.Φ. Τρέξε να προλάβεις...όχι μόνο τσίπουρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μαθαίνω ότι τα διαβάζεις.....γι'αυτό να προσέχεις τα ''τσιμπούρια'' που έχεις δίπλα σου, γιατί κάποιο ''παρπαρίζει σε υψηλούς τόνους'' ποιό πολύ και από εσένα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η Ιστορία διδάσκει ό,τι καμία ''νόσος'' δεν μένει διαχρονικά ανίκητη...
    ...ακόμα και η βλακεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή