Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!

Λέγεται Δημήτρης Κουντούρης, είναι πατέρας 10 παιδιών.  Δίνει και σήμερα τη μάχη του κάθε μέρα, στους δρόμους της Αθήνας, κρατώντας...


στο ένα του χέρι την ελληνική σημαία και στην άλλη ένα μικρό πλακάτ που γράφει "Χριστέ μας Σώσε την Ελλάδα μας"! Πασχίζει να πείσει τους περαστικούς (πεζούς ή οδηγούς αυτοκινήτων) για την αξία στα ιδανικά και την πίστη μας στον Ιησού Χριστό. Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση Τσίπρα συναντήθηκε με την Ένωση Αθέων γι να ναρκοθετήσει την πίστη μας από τα δημοτικά σχολεία καταργώντας το μάθημα των Θρησκευτικών, ο Δημήτρης Κουντούρης ενεργεί ως έφηβος. Στο αίμα του καίει η πίστη στην Ορθοδοξία μας, αυτή που θέλουν να καταργήσουν οι εχθροί μας και οι ντόπιοι συνεργάτες τους. 
Και να σκεφθεί κανείς ότι η σκληρή μοίρα χτύπησε άσχημα τον πολύτεκνο Δημήτρη Κουντούρη. Πριν από λίγο καιρό έχασε ένα από τα παιδιά του. Απεβίωσε σε ηλικία 28 ετών από εγκεφαλικό! Και όμως, αντί να λυγίσει, σήκωσε το σταυρό του μαρτυρίου και ανεβαίνοντας τον προσωπικό Γολγοθά του, φτάνει στην κορυφή διατρανώνοντας την πίστη του στον Ιησού Χριστό μας, στην Μητέρα-Πατρίδα, ζητώντας από τους συνέλληνες να μην λιποψυχούν. "Ζήτω η Ελλάδα" φωνάζει και παρακαλεί τον Κύριό μας: "Χριστέ μας Σώσε την Ελλάδα μας"!
Του...βγάζουμε το καπέλο και τον τιμούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου