Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ...ΩΡΑΙΕΣ ΤΟΥ! ΠΑΝΕ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΣΧΗΜΙΑΣ... ΓΚΙΝΕΣ! ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΕΣ.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΛΛΟΝΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ (!)ΣΤΟΝ  ΓΚΡΙΖΟ ΣΥΡΙΖΑ…( σε αγγελία… τις ανακάλυψε ο Τσίπρας, τις καλλονές του;)
Χριστοδουλοπουλου, η κορυφαία!


Με αφορμή την “απαίτηση” να παραιτηθεί η κ. Χριστοφιλοπούλου από υφυπουργός επί του Μεταναστευτικού…μας προέκυψε το παρακάτω φωτο-ρεπορτάζ… Μείναμε έκπληκτοι. ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΣΧΗΜΙΑΣ….Τέτοια μάζωξη ωραίων κυριών στους κυβερνητικούς θώκους αποτελεί παγκόσμιο ρτεκόρ...


Με το πολιτικό μάρκετινγκ η παρουσία των ωραίων αυτών αποτελεί αρνητικό στοιχείο αισθητικής τουλάχιστον για το ΣΥΡΙΖΑ, εν αντιθέσει με άλλα κόμματα που έχουν στην φαρέτρα τους; , μια Ραχήλ, μια Όλγα Κεφαλογιάννη κι άλλες που ξεσηκώνουν θύελλα ενθουσιασμού, τουλάχιστον οπτικά.

Αποθαυμάζεις κανείς την τόλμη –γενναιότητα και του Τσίπρα και των κυριών αυτών, που άφοβα τολμούν ακόμη και να μονστράρονται μπροστά στις κάμερες… ΄Οχι ας μην συνεχίσουμε άλλο, διότι εμείς αγαπάμε τις γυναίκες με όποια μορφή παρουσιάζονται. Προφανώς εδώ προκύπτει και έλλειψη καθρεπτών στην πιάτσα της Κουμουνδούρου…΄Ισως



ιγγλεση. χαλκιδική.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΣ -
΄Οχι δεν είναι ΟΥΦΟ… Υπουργός του Τσίπρα είναι.








Mε μαλλί που ταιριάζει σε ροκ σταρ, σχεδόν ξυρισμένο από τη μια πλευρά και φουσκωμένο από την άλλη, ξεχειλωμένο ριγέ μπλουζάκι με μια νεκροκεφαλή και έξαλλα σκουλαρίκια εμφανίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής για να μιλήσει επί του κρατικού προϋπολογισμού του 2014 η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννα Γαϊτάνη.


Τώρα πως και γιατί τέτοια μάζωξη καλλονών στο ΣΥΡΙΖΑ, αναζητείστε το στην αριστερή ιδεοληψία τους…΄Εχει ισχύ το δόγμα: Το κόμμα, η ιδεολογία –ιδεοληψία που επιλέγουμε να πορευτούμε στη ζωή παίζει καταλυτικό ρόλο στη διαμόρφωση του νου, της ψυχής και του σώματος…Για να μπορέσετε να ξεφύγετε το δράμα, προσπαθείστε να είστε λεύτεροι, διότι υιοθετώντας τις ιδεολογίες των άλλων –και μάλιστα μαγαζιών πονηρών επαγγελματιών της πολιτικής- κινδυνεύετε να σακατέψετε τα δώρα με τα οποία σας προίκισε η φύση.. Στην ανάγκη φτιάξτε δική σας ιδεολογία, και θα δείτε τι φως θα εκπέμπετε… όχι σαν τις φωτογραφίες αυτές!

hellasnews-agency.blogspot.gr

1 σχόλιο: