Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟΠΟΙΟ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ!

Σκηνές χολυγουντιανής ταινίας αλλά μάλλον κωμικού χαρακτήρα είχαμε χθες το βράδυ, γύρω στις 10.00 μ.μ. στον Χολαργό και συγκεκριμένα έξω από την εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης. 
Θηριώδης (στις διαστάσεις) διαρρήκτης έγινε αντιληπτός από περαστικό, την ώρα που αυτός προσπαθούσε να παραβιάσει την πόρτα ισόγειου διαμερίσματος στην οδό Φανερωμένης 10. Ο πολίτης άρχισε να φωνάζει και να βρίζει τον διαρρήκτη, καλώντας παράλληλα σε βοήθεια τους γείτονες. Ο διαρρήκτης, μη δίνοντας σημασία μπήκε μέσα στο διαμέρισμα. Την ίδια στιγμή (10.00 μ.μ.) ο περαστικός που αντελήφθη την παρουσία του κακοποιού τηλεφώνησε στο "100" ζητώντας να έρθουν αμέσως αστυνομικά όργανα. Όπως μας έγινε γνωστό, το περιπολικό εμφανίστηκε γύρω στις 10.10' μ.μ. και τα αστυνομικά όργανα ζήτησαν από τον κακοποιό να παραδοθεί! 
Από αυτό το σημείο αρχίζουν τα κωμικοτραγικά...


Ο διαρρήκτης βγαίνει με υψωμένα τα χέρια αλλά με κάποιο ανεξήγητο τρόπο ξεφεύγει και αρχίζει να τρέχει στο πίσω μέρος του κήπου, προσπαθώντας να ...σκαρφαλώσει μια μάντρα. 
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες πιάστηκε στα χέρια με τον ένα αστυνομικό, τον οποίο μάλιστα γρονθοκόπησε! Ο θηριώδης διαρρήκτης κατάφερε να ξεφύγει, κατευθυνόμενος στο όχημά του το οποίο είχε παρκάρει έξω από το σπίτι που διέρρηξε! Προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα με το κλειδί του και να μπει μέσα, αλλά ο περαστικός που τον είχε αντιληφθεί αρχικά, του επιτέθηκε χτυπώντας με δύναμη το χέρι του πάνω στην πόρτα του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να σπάσει το κλειδί μέσα στην πόρτα!
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, έπεσε γερό ξύλο, μια και στο μεταξύ έφτασε και δεύτερο περιπολικό. Ο θηριώδης κακοποιός αντιστάθηκε, έφαγε ξύλο (μας αναφέρουν ότι μάτωσε στο πρόσωπο), αλλά ανταπέδωσε τα χτυπήματα. Για κάποιους ανεξήγητους λόγους, ο διαρρήκτης κατάφερε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς και κατευθυνόμενος στο πίσω μέρος της εκκλησίας, εξαφανίσθηκε από την οδό Χίου! 
Πώς είναι δυνατόν να έλαβε χώρα το επεισόδιο, με έναν ογκώδη, άρα βραδυκίνητο κακοποιό, ο οποίος κατάφερε -τελικά- να ξεφύγει από τέσσερις αστυνομικούς, είναι απορίας άξιον! 
Ζητήσαμε περισσότερη ενημέρωση από την ασφάλεια Χολαργού, αλλά ο αρμόδιος αξιωματικός αρνήθηκε να μας πει το οτιδήποτε! Ζήτησε να περάσουμε από τα γραφεία της Ασφάλειας! 

Αγαπητά αστυνομικά όργανα, η εφημερίδα αυτή γνωρίζετε ότι υπάρχει επί δεκαετίες και υπάρχει ως διαδικτυακή για να ενημερώνει άμεσα τους πολίτες. Είναι δυνατόν, την ώρα που τα γεγονότα τρέχουν σαν τρελά, να λειτουργούμε με ταχύτητες χελώνας; Να κάνουμε μήπως και αίτηση γραπτή για να πάρουμε αρμοδίως ενημέρωση μετά από 10 μέρες; Νομίζουμε ότι θα έπρεπε να είχατε ένα γραφείο Τύπου που να ενημερώνει άμεσα τον τοπικό τύπο. Θεωρούμε ότι δεν είναι δόκιμο να έχουμε πληροφορίες συγκεκριμένες, για σημαντικά γεγονότα και να αρνούνται τα αρμόδια όργανα να δώσουν την παραμικρή πληροφορία!
Ας δημιουργήσετε ένα γραφείο Τύπου για την ενημέρωση του τοπικού Τύπου! 

Τώρα, αναφορικά με τη διάρρηξη, το γεγονός ότι έμεινε στα χέρια της Αστυνομίας το αυτοκίνητο του δράστη, αυτό μπορεί να οδηγήσει στη σύλληψή του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου