Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ Ο ΜΠΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΦΗΒΩΝ!

Το χρυσό μετάλλιο ο Μπέος γιατί το πήρε; Ως παίκτης ή ως προπονητής; Ή μήπως ως εμψυχωτής των παικτών, αλλά και ως ο Δήμαρχος που φιλοξένησε τους Πανευρωπαϊκούς αγώνες  εφήβων στο μπάσκετ; Μάλλον γι'αυτό. Πάντως δείτε τον; Πετάει στα σύννεφα από την ευτυχία του ο Δήμαρχος Βόλου και παλαιός αθλητικός παράγων...

Προχθές λοιπόν ο Πρόεδρος Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος δέχθηκε την Εθνική Ομάδα Εφήβων στο Μπάσκετ, μαζί με τους προπονητές και τους παράγοντες, αλλά και τον Δήμμαρχο Μπέο για να τους συγχαρεί για την επιτυχία τους.
Ειδικά ο Μπέος, με το χρυσό μετάλλιο κρεμασμένο στο στήθος δέχθηκε τα ιδιαίτερα συγχαρητήρια του Προέδρου της Δημοκρατίας, εμφανώς συγκινημένος για τη συνεισφορά του στην επιτυχία αυτή.
Σύμφωνα με το protagon.gr , μαζί με τα συγχαρητήρια, ο κ. Παυλόπουλος ζήτησε συγγνώμη από τα «χρυσά παιδιά» εκ μέρους της Πολιτείας. Συγκεκριμένα, ζήτησε συγγνώμη που κανείς δεν μπόρεσε να τους προστατεύσει και αναγκάστηκαν να μοιραστουν την κορυφαία μέχρι τώρα στιγμή της καριέρας τους με κάποιον σαν τον Αχιλλέα Μπέο.
Επίσης ζήτησε συγγνώμη που δεν είναι ιδιαίτερα θερμός μαζί τους, αλλά η νίκη τους στο Πανευρωπαϊκό είναι μια πράξη αριστείας, κάτι που βρίσκει αντίθετη την κυβέρνηση, αφού δημιουργεί συνθήκες ανταγωνισμού και στρες στη νεολαία.
Τέλος, τους ζήτησε συγγνώμη που δεν είναι ακόμα υπουργός Εσωτερικών της κυβέρνησης Καραμανλή, για να προλάβει να τους διορίσει εκτός ΑΣΕΠ, όπως τόσα και τόσα γαλάζια παιδιά, ώστε να μη χρειαστεί να ιδρώσουν για να πετύχουν κάτι.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου