Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Ο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ-ΑΣΤΕΓΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ...ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ! ΙΔΟΥ!

Περιμένετε σε λίγο καιρό να δείτε τι θα γίνει και στον Χολαργό με τις ορδές λαθρομεταναστών που εισβάλλουν σε όλη την Ελλάδα!
Ο γνωστός Αλβανός-ρομά-άστεγος, που επί ενάμισι και...βάλε χρόνο βρισκόταν έξω από το Μετρό του Χολαργού επαιτώντας για να πάρει ένα...


σουβλάκι και τη δόση του (είναι ναρκομανής), επανήλθε στο γνωστό του στέκι. Ξάπλωσε, όπως τον βλέπετε μπροστά στη βιτρίνα του καταστήματος, 10 μέτρα από την έξοδο του Μετρό Χολαργού, έβαλε τη χαρτόκουτο με το κεσεδάκι όπου δέχεται τον οβολό των περαστικών και ξάπλωσε για να πάρει τον υπνάκο του! 
Θυμίζουμε ότι ο συγκεκριμένος άστεγος, μετά από δεκάδες δικά μας δημοσιεύματα, την κινητοποίηση δημοτών, αλλά και της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, φιλοξενείται εδώ και καιρό σε διαμέρισμα που του έχει παραχωρήσει η δημοτική αρχή. 
Όμως οι παλαιές συνήθειες δεν αλλάζουν εύκολα. Καλοκαίρι είναι και ο συγκεκριμένος λαθρομετανάστης (ακόμη ψάχνουν να βρουν τα στοιχεία του;) είπε να ξαπλώσει μπροστά από την βιτρίνα του καταστήματος και να επωφεληθεί από τους περαστικούς, για να βγάλει το...μεροκάματο!
Περιμένετε σε λίγο καιρό να δείτε τι θα γίνει και στον Χολαργό με τις ορδές λαθρομεταναστών που εισβάλλουν σε όλη την Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου