Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ...ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΚΤΟΣ EUROPA LEAGUE! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΙΚΑΚΙ!

Λέγεται Τομπίας Βελτς. Ο ΠΑΟΚ, γνωρίζοντας την γερμανική καταγωγή του συγκεκριμένου διαιτητή που ήταν ο άρχων του χθεσινού αγώνα της ελληνικής ομάδος κόντρα στην Σπάρτακ Τρνάβα, φρόντισε να μάθει από...


πριν από πού κρατάει η σκούφια του! 
Η ΠΑΕ λοιπόν "σκιαγράφησε" το προφίλ του Γερμανού μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της. και διαπίστωσε ότι πρόκειται για αξιωματικό της γερμανικής αστυνομίας. Άρα, λέμε εμείς, από φύτρα ανθέλληνας! 
Αυτός λοιπόν ο τύπος ...έσφαξε χθες τον ΠΑΟΚ. Στο 34ο λεπτό έδωσε πέναλτι υπέρ της Σπάρτακ, τέτοιο που δεν έχει δοθεί ποτέ στα χρονικά: ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ είχε την μπάλα στην κατοχή του και ο παίκτης της Σπάρτακ, Σαμπό, ήρθε με φόρα από την άλλη άκρη με σκοπό να χτυπήσει τον goalkeeper της ελληνικής ομάδος, ενώ αυτός είχε σφιχταγκαλιάσει την μπάλα. Ο παίκτης της Σπάρτακ είχε εμφανή σκοπό να χτυπήσει τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ ο οποίος στην προσπάθειά του να τον αποφύγει, σήκωσε το δεξί του πόδι για να προστατέψει το σώμα του και την μπάλα. Ο Σαμπό έπεσε με θεατρινίστικο τρόπο κάτω και ο διαιτητής αντί να δώσει κίτρινη κάρτα στον παίκτη της Σλοβάκικης ομάδος, που κινήθηκε αντικανονικά κατά το τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, έδωσε πέναλτι σε βάρος της ομάδος της Θεσσαλονίκης! Τέτοιο πέναλτι μόνο διαιτητικά καθίκια και μισέλληνες Γερμανούς τύπου Βέλτς θα μπορούσαν να δώσουν, όπως κι έγινε. 
Έτσι, από το πουθενά η Σλοβάκικη ομάδα βρέθηκε να προηγείται με 1-0 και το παιχνίδι να γίνεται θρίλερ. 
Με την ισοφάριση του ΠΑΟΚ στο 48' (κεφαλιά του Κωνσταντινίδη) είπαμε: πάλι καλά που δεν ακύρωσε το γκολ ο Γερμαναράς. Όμως, ω του θαύματος, στο 67' ο Τ(ρ)ομπίας Βελτς εφηύρε χτύπημα του Σκόνδρα εκτός φάσης στον αντίπαλό του και ο Έλληνας παίκτης βρέθηκε εκτός παιχνιδιού με κόκκινη κάρτα! 
Ο ΠΑΟΚ άντεξε στο ανθελληνικό μένος του Γερμαναρά και τελικά πέρασε στον επόμενο γύρο!
Μιλάμε για μισέλληνα από φύτρα. Δείτε τον καλά. Από χίλια μέτρα φαίνεται ότι είναι Γερμανός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου