Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΕΠΕΙΓΟΝ! Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: "ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟ PKK"! ΧΡΕΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ PKK!

Κλίμα προβοκάτισας και "θερμής" σύγκρουσης με την Ελλάδα...

καλλιεργείται στον τουρκικό Τύπο, εν μέσω της τουρκικής εισβολής στον βορειοανατολιή Συρία και του εντεινόμενου αντάρτικου που έχει εξαπολύσει το ΡΚΚ στο εσωτερικό της χώρας.
Την δημοσίευση φωτογραφιών από ελληνικές οχυρώσεις και εθνοφρουρούς σε νησιά της Δωδεκανήσου και η σύλληψη Γαλλίδας με τουρκική υπηκοότητα που φωτογράφιζε αντίστοιχε εγκαταστάσεις σε στρατόπεδα της Ρόδου, προκειμένου και αυτές να δημοσιευθούν στον τουρκικό Τύπου, την ακολούθησε δήλωση του βουλευτή του δεξιού κόμματος MHP, ( κόμμα που διατηρεί στενές σχέσεις με την εγκληματική οργάνωση "Γκρίζοι Λϋκοι") Γκαζίαντεπ, Ουμίτ Όζνταγ, ο οποίος αποκάλεσε τους Κούρδους του ΡΚΚ "δεύτερο Ελληνικό Στρατό", θυμίζοντας στο ακροατήριό του στην τουρκική Εθνοσυνέλευση την δήλωση Ναξάκη της εποχής του ... Α.Οτσαλάν, όταν οι δύο χώρες είχαν φτάσει στα πρόθυρα του πολέμου.
Και μάλιστα θυμίζοντας και την - μοιραία για τον βυζανιτνό Ελληνισμό - μάχη του Ματζικέρτ του 1071!
"Θα ήθελα να ξεκινήσω την ομιλία μου μνημονεύοντας εξ ονόματος όλων των μαρτύρων μας, τον πεσόντα ταγματάρχη της Στρατοχωροφυλακής Αρσλάν Κουλακσίζ, ο οποίος δολοφονήθηκε στο Μάτζικερτ από τρομοκράτες του ΡΚΚ.
Η τελευταία επίθεση που έλαβε χώρα στο Μάτζικερτ εναντίον των τουρκικών στρατευμάτων ήταν το 1071 από τον Βυζαντινό Ρωμαίικο στρατό του Ρωμανού Διογένη.
Ο Έλληνας στρατηγός που βοήθησε και έγινε η αιτία να μπει στην Ελλάδα ο αρχηγός του ΡΚΚ Οτσαλάν, αφού ο τελευταίος το έσκασε από τη Συρία, δικαζόμενος αργότερα στο στρατοδικείο, αποκάλυψε ότι τον είχε βοηθήσει με την εξής φράση: «’’Το ΡΚΚ είναι ο δεύτερος ελληνικός στρατός’’. Με άλλα λόγια, εξακολουθεί η ιστορική συνέχεια".
Στα ελληνικά Επιτελεία η κατάσταση παρακολουθείται πολύ στενά, αφού θεωρείτα ως μία "πιθανή αντίδραση" σε περίπτωση που η κατάσταση "ξεφύγει" και υπάρξουν εντυπωσιακά κτυπήματα του ΡΚΚ στο εσωτερικό της Τουρκίας, να επιχειρηθεί "ενέργεια αντιπερισπασμού".
Αν όχι τώρα που η μικρασιατική ακτή είναι γεμάτη με τουρίστες, τον ερχόμενο Σεπτέβριο ή το ερχόμενο φθινόπωρο και χειμώνα. Αλλωστε αυτό που ξεκίνησε στην Συρία από την Αγκυρα, δεν πρόκειται να τελειώσει εύκολα...
δού οι φωτογραφίες του Τούρκου "δημοσιογράφου" που τις παρέλαβε "πακέτο" από έναν "φίλο του".
pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου