Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΕΙΔΗΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ! Ο Δ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ (π.ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ) ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛ! ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΝΕΛ ΘΑ ΜΠΟΥΝ 100% ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!

Αν είχατε έναν λόγο για να ψηφίσετε τους ΑΝΕΛ, τώρα έχετε δέκα! Το 10 το καλό λοιπόν για τον Πάνο Καμμένο είναι ο Δ. Νικολάου, ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού ο οποίος μπαίνει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας των ΑΝΕΛ! Κι' έτσι, ο Καμμένος έκανε κίνηση-ματ και είναι βέβαιον ότι μπαίνει στην επόμενη βουλή, περήφανος και σίγουρος ότι θα υπηρετήσει μια χαρά τα...συμφέροντα του λαού! 
Όποιοι αναρωτιούνται πώς και γιατί ο Δ. Νικολάου βρέθηκε στους ΑΝΕΛ...



από τη ΝΔ, όπου μάλιστα ήταν και κώλος βρακί με τον Μάκη Βορίδη, μην ταράζεστε. ΝΔ-ΑΝΕΛ είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Όλοι στο ίδιο...πηγάδι ανήκουν (δεν είπε κανείς βόθρο, κομματικό πηγάδι είμαπε). Αφού, αύριο-μεθαύριο θα ανήκουν και στην ίδια κυβέρνηση ΝΔ-ΑΝΕΛ. Μάλιστα, μην παραξενευτείτε αν δείτε τον Καμμένο να ξαναγυρίζει στη ΝΔ ή ακόμη και να γίνεται αρχηγός της. Αλλαξοκωλιές είναι αυτές και πρέπει να τις συνθηθίσετε. 
Το  ΑΠΕ-ΜΠΕ μας ενημερώνει για τον αρραβώνα Καμμένου-Νικολάου:
Παρουσιάζοντας τους υποψηφίους του κόμματος, ο κ. Καμμένος επισήμανε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα συνεχίσουν τον αγώνα κατά της διαφθοράς σε όλα τα επίπεδα (σημείωση δική μας: οα γώνας κατά των μνημονίων πήγε περίπατο μια και ο Πάνος Καμμένος ψήφισε και με τα δύο χέρια ΝΑΙ στο 3ο Μνημόνιο). Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά "οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δίνουν τη μάχη κατά της διαφθοράς, είτε αυτή στα υψηλά επίπεδα (πολιτικοί, μίζες) είτε αυτή που υπάρχει στην καθημερινή μας ζωή (φακελάκι)". Επιπλέον, ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ τόνισε ότι "προσπαθούν να μας τελειώσουν, όπως και παλιότερα, με τις δημοσκοπήσεις" για να συμπληρώσει ότι "εμείς θα καταφέρουμε να φέρουμε το καινούργιο στην πολιτική ζωή της χώρας" (σημείωση δική μας: Μας περιμένουν και άλλες εκπλήξεις μετά την ψήφιση του 3ου Μνημονίου από τους ΑΝΕΛ; Παναγία βόηθα μας).
Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας των ΑΝ.ΕΛ θα είναι η γεννημένη στις ΗΠΑ, Χριστίνα Τρεμόντι (25 ετών), η οποία έχει δημιουργήσει την ιστοσελίδα "edosafakelaki.org", στην οποία οι πολίτες μπορούν να καταγγείλουν ανώνυμα πράξεις διαφθοράς. Η κυρία Τρεμόντι σημείωσε ότι "η χαμένη εμπιστοσύνη του λαού για το κράτος πρέπει να αποκατασταθεί για να μπορέσει αυτή η χώρα να πάει μπροστά ξανά".
Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας των ΑΝ.ΕΛ θα βρίσκονται, επίσης, ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ, Γιώργος Κλειδέρης, ο ομογενής Χριστόφορος Σοφιανίδης, ο πρώην πρόεδρος του ΕΦΕΤ και επιστημονικός συνεργάτης του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος, Νίκος Κατσαρός, η πρώην βουλευτής και απόφοιτος σχολής Εμπορικού Ναυτικού, Ευγενία Αρβανίτη Πρεβεζάνου, ο αξιωματικός ε.α. του Πολεμικού Ναυτικού και νυν επιχειρηματίας, Νεκτάριος Μεταξάκης, ο ηλεκτρολόγος μηχανικός Μιχάλης Βάρδας, ο πανεπιστημιακός Ζήσης Παπανικολάου, ο επιχειρηματίας στον κλάδο του τουρισμού, Γιάννης Στεφανουδάκης, ο ιατρός, Κωνσταντίνος Μπούμπαρης, ο επί πολλά χρόνια δήμαρχος Χολαργού, Δημήτρης Νικολάου και ο δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ, Γαβριήλ Αβραμίδης.

1 σχόλιο: