Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ: "ΤΟ ΡΟΛΟΪ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ 10 ΕΥΡΏ! ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΣΑΣ ΧΑΡΙΖΩ ΚΙ ΑΛΛΑ"! ΒΙΝΤΕΟ

Απάντηση έδωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας στα δημοσιεύματα που τον....

φέρουν να φοράει ρολόι Rolex αξίας 5.000 ευρώ! Ο ίδιος με δηλώσεις του λέει ότι κάνει 10 ευρώ και τονίζει χαριτολογώντας: "Αν θέλετε να σας χαρίσω. Υπάρχουν ένα σωρό σαν κι αυτό"
Δείτε το βίντεο


8 σχόλια:

  1. Σιγά ρε κομμουνιστή απατεώνα θα μας πεις ότι πεινάς και ότι είσαι άφραγκος . Αυτό το φασιστικό σταλινικό μόρφωμσ βρωμάει από ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ και ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ εναντίον της Ελλάδος . Είναι όλοι τους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σήμερα Κυριακή στις εκλογές ψηφίζουμε μόνο Χρυσή Αυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαϊμού σαν και σένα το rolex ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΣΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΒΡΟΜΕΡΟ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜ ΠΑΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑΧΤΕΣ . ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ ΙΧΝΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ . ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ . ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ .. ΞΕΝΗ ΑΚΡΙΔΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΧΑΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ . ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΝΟΜΩΝ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΝΤΕ Γ... .... ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ . ΑΓΕΛΗ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εδώ και πολλά χρόνια οι φασίστες του ΚΚΕ έχουν στόχο την Ελλάδα και θέλουν να την διαλύσουν . Είναι ανθέλληνες και τώρα με τα εκατ. ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ που εχουν εισβάλει παράνομα στην χώρα μας θα την κάψουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι βρομο κομμουνιστές είναι άθεοι και απάτσιδες . Όλοι αυτοί αποτελούν ένα ελεεινό θίασο που ισχυρίζονται ότι κατάγονται από τους πιθήκους . Με λίγα λόγια είναι μαιμούδες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ψηφίζουμε όλοι μας Χρυσή Αυγή και αφήστε τον Κουτσούμπα και την παρέα του να είναι μια ζωή από κάτω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καθάρματα κομμουνιστές είστε η ντροπή της Ελλάδας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή