Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ 11ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ! ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΑΠΑΓΑΓΕΙ ΟΙ ΡΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ" ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ...

Σε καταυλισμό ΡΟΜΑ στον Ασπρόπυργο εντοπίστηκε πριν από λίγο ο 11χρονος Διονύσης Τ. όντας καλά στην υγεία του. Ο 11χρονος Διονύσης από τον Κόρυβο Γαστούνης εξαφανίστηκε την περασμένη Κυριακή από...

το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Η Αγία Σοφία», όπου νοσηλευόταν για κοινωνικούς λόγους. Το παιδί εντοπίστηκε ύστερα από έφοδο αστυνομικών της Ασφάλειας Αττικής σε καταυλισμό ΡΟΜΑ στον Ασπρόπυργο, όπου διαμένει μία θεία του.
Ο λόγος εξαφάνισης του 11χρονου, ίσως οφείλεται στα όσα συνέβησαν στις 4 Αυγούστου στον καταυλισμό ΡΟΜΑ που διέμενε υπό την κηδεμονία του παππού και της γιαγιάς του στον Κόρυβο Γαστούνης Ηλείας, καθώς η μητέρα του είναι φυλακισμένη στις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα Θηβών για υποθέσεις ναρκωτικών.
Ο μικρός κάποια στιγμή διέφυγε της προσοχής των παππούδων του και μπήκε στο αγροτικό αυτοκίνητο του θείου του. Εκεί άρχισε να περιεργάζεται τα διάφορα χειριστήρια παίζοντας, με αποτέλεσμα να λύσει κατά λάθος το χειρόφρενο και καθώς το όχημα ήταν σταθμευμένο στην κορυφή μίας κατηφόρας, να φύγει πίσω με ταχύτητα.
Εντελώς ακυβέρνητο το αγροτικό κατέληξε δίπλα από μία καφετέρια, όπου έπαιζε η μόλις 14 μηνών ξαδέρφη του 11χρονου, την οποία παρέσυρε και σκότωσε ακαριαία, τραυματίζοντάς της θανάσιμα στο κεφάλι.
Ο μικρός συνελήφθη μαζί με τον παππού και την γιαγιά του. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και σε βάρος του παππού του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ενώ η γιαγιά του αφέθηκε ελεύθερη.
Λόγω της ηλικίας του παιδιού, των ειδικών κοινωνικών συνθηκών που ζει και υπό τον φόβο βεντέτας μεταξύ των οικογενειών των Αθίγγανων, η εισαγγελέας διέταξε τον προσωρινό εγκλεισμό του στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, έως την εκδίκαση της υπόθεσης.
Σημειώνεται, πως και ο πατέρας του μικρού κοριτσιού που έχασε την ζωή του είναι τρόφιμος των Φυλακών Κορίνθου. Οι εκτιμήσεις της Αστυνομίας ήταν, πως πιθανόν ο ίδιος ο 11χρονος απέδρασε από το  Νοσοκομείο με προορισμό τον καταυλισμό στον Ασπρόπυργο όπου μένει μία θεία του, ενώ  ενδέχεται να το οργάνωσε και η ίδια…
Αυτή την ώρα οδηγούνται τόσο το παιδί όσο και η θεία του στην ΓΑΔΑ, όπου θα τους ληφθούν καταθέσεις για να διαπιστωθεί ακριβώς τι συνέβη.
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου