Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΝΑ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ! 2.000-3.000 ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ/ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Σε έναν απέραντο καταυλισμό προσφύγων/λαθρομεταναστών έχει μετατραπεί η πλατεία Βικτωρίας. Υπολογίζεται ότι 2.000 έως 3.000 αλλοδαποί βρίσκονται στην πλατεία Βικτωρίας δημιουργώντας συνθήκες....


επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία και δη για τους κατοίκους/επαγγελματίες της περιοχής. Ήδη άρχισαν να υπάρχουν τα πρώτα κρούσματα γαστρεντερίτιδας, με τον κίνδυνο επιδιμιών να αυξάνεται διαρκώς.   
"Όταν φτάνει καραβιά στον Πειραιά, στη συνέχεια στην πλατεία Βικτωρίας κατασκηνώνουν περίπου 3.000 πρόσφυγες", αναφέρουν στελέχη της Αυτοδιοίκησης, επισημαίνοντας το τεράστιο πρόβλημα που δημιουργείται. Δεν είναι τυχαίο πως εκτός από την πλατεία έχουν αρχίσει και συγκεντρώνονται πρόσφυγες στην Αχαρνών και στους γύρω δρόμους.
Την ίδια ώρα, ο Δήμαρχος Αθηναίων κατηγορεί τον υπουργό κ. Καμμένο επιδή ο τελευταίος αρνείται να παραχωρήσει τον χώρο κλειστών στρατοπέδων για τη φιλοξενία των προσφύγων. 
Η κατάσταση γίνεται καθημερινά δυσκολότερη! 

9 σχόλια:

  1. http://attikanea.blogspot.gr/2015/09/blog-post_866.html

    κοιτα πηγες που υποστηριζει η πο-πη http://ergo-logou-agapis.blogspot.gr/2015/09/blog-post_81.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μηπως το μυστικο της ποπης ειναι η αδυναμια της σε αυτη τη σελιδα???? http://ergo-logou-agapis.blogspot.gr

      Διαγραφή
  2. Κε μακη σας ζαλισα αλλά καπου επρεπε να τα γραψω αφου στα αττικα νεα μου σβηνουν τα σχολια
    Οταν ρωτηθηκε η ποπη απο αναγνωστες 100 φορες ανα ειναι ουφολογος ,δωδεκαθειστρια ,ορθοδοξη απαντησε πως η παραπανω αναρτηση δειχνει τις θεσεις της... (ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ30 Σεπτεμβρίου 2015 - 6:23 μ.μ.

    Η απάντησή μου σε όσα γράφετε εδω: http://attikanea.blogspot.gr/2015/09/blog-post_866.html

    Διατυπώνετε την άποψή σας και απόλυτα σεβαστή... εκπροσωπεί εσάς...
    Διατυπώνω την άποψή μου και απόλυτα σεβαστή.. εκπροσωπεί εμένα...
    )Μας παραπεμπει σε αναρτηση της με πηγη αιρετικης ομαδας που πιστευει πως ο μεσσιας ηταν ο δασκαλος Δδωριζας που συστηνοταν σαν Ιωαννης ο βαπτιστης!!!!!!

    Δηλαδη την εκφραζει η αποψη μια εξωφρενικης αιρεσης οπως λεει κ οΠατηρ Αντ.Αλεβιζοπουλος??? http://www.egolpion.com/dorizas.el.aspx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με την Πόπη Σουφλή δεν θέλω να έχω καμία απολύτως σχέση. Με εξύβρισε μέσα από το blog της, ενώ αρχικά μου το ...έπαιζε φίλη. Επαναλαμβάνω, δεν θέλω να έχω καμία απολύτως σχέση μαζί της, ωστόσο όσα μου σημειώνετε είναι εξόχως ενδιαφέροντα και με βοηθούν να σχηματίσω καθαρότερη άποψη για το ποιόν της.
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχω κανει τοσα σχολια ερωτησεις στο αττικα νεα αλλά δεν μου τα δημοσιευει η ποπη οποτε θα την ρωτησω εδω!
    Ποπη ανηκεις στην ομαδα(αδελφοτητα) που αναγνωριζει τον Δ.δωριζα ως δασκαλο ιωαννη ?(αιρεση εσωτερικου χριστιανισμου συμφωνα με εκκλησια-Π.Αντ.Αλεβιζοπουλος
    Ειχες προσωπικη επαφη μαζι του ή με τους μαθητες που συνεχιζουν τη διδασκαλια του?Μαζευστε με αλλα 'αδελφια' μαθητες της ομαδς αυτης ?
    Πιστευεις τις διδαχες του δασκαλου ιωαννη κ των μαθητων του?
    Σεβαστο να πιστευει ο καθενας οτι γουσταρει αλλά να εχει κ την αξιοπρεπεια να λεει σε ποια θρησκευτικη ομαδα ανηκει για να ξερουμε να προστατευοουμε κ τα παιδια απο site αιρεσεων οπως η πηγη σου !

    Παραθετω σχολιο στο ιντερνετ μαζι με την πηγη του : 'Προκειται για τους συνεχιστές του "μακαρίτη" Διονύση Δώριζα ...
    Από όσα λίγα γνωρίζω ο ίδιος είχε εμφανιστεί στους μαθητες του ως Ιωαννης και με πνευματιστικούς τρόπους "ενεργοποιούσε" τον Ιωάννη μέσα σε κάθε μαθητή. "Χειροτονούσε" ιερείς αλλά και ιέρειες που πέφτοντας σε "έκσταση" "προφήτευαν" τα ...μελούμενα.
    Φυσικά άπό όλες αυτές τις "προφητείες" καμμία δεν επαληθεύτηκε με πρωταρχική εκείνη που τους έλεγε πως ο ίδιος θα διωχτει και θα συρθεί σε δικαστήρια κατα το τέλος των καιρών.

    Δυστυχώς είναι πνευματιστικής φύσης η αίρεση πραγμα που σημαινει ΠΟΛΥ επικίνδυνη 'http://orthodoxia.forumup.gr/post-11873-orthodoxia.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΥΓ Ποπη να απαντησεις 1 φορα στις ερωτησεις που σου κανουν και οχι υπεκφυγες που δινεις οπως 'ειμαι χριστιανη ειστε ολοι συνομωτες πρεσβειας' γιατι κατανταει γελοιο !

      Διαγραφή
  5. Ο ΜΕΓΑΣ ΠΑΝ ΕΠΕΤΑΙ ΠΟΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΑΛΕΙ ΤΟ ΝΟΗΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΑΞΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΩΔΗ ΤΟΥ ΗΝΙΟΧΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΩΣ ΑΡΩΓΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΕΥΡΥΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΝΑΡΕΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΟΣΜΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ
    ……
    ΟΤΙ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΦΩΤΟΣ
    ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟ ΕΣΤΙ ! http://attikanea.blogspot.gr/2015/07/blog-post_702.html

    Κι αλλα παγανιστικα απο την ποπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εάν, λοιπόν, όχι μονάχα οι μετενσαρκωμένες ιέρειες της Γαίας, αλλά όλες οι σημερινές Ελληνίδες κάνανε μιά προσευχή να ευλογηθούν τα γεννήματα της Γής, θα σου πω εγώ αν θα πεινάσουμε ή όχι, κατά τους δύσκολους μήνες που έρχονται. Δηλωση Ποπης Σουφλη!!!
    http://attikanea.blogspot.gr/2015/07/blog-post_168.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΟΡΦΕΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΟΙ ΥΜΝΟΙ ΤΟΥ
    A+

    Θα έπρεπε να διδάσκονται στα σχολεία... Δεν διδαχθηκαν ποτέ...

    ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

    Μήπως γιατί ήταν απαίτηση των περιούσιων, να μην γνωρίζουν οι Έλληνες, την Ιτορία τους;;;

    Πόπη Σουφλή

    Ποπη η νεοπαγανιστρια? http://attikanea.blogspot.gr/2015/04/blog-post_340.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή