Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΡΩΤΗ Η ΝΔ ΜΕ 4 ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ (ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ)! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟ 10%, ΨΗΛΑ Η ΛΑ.Ε., ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, ΟΙ ΑΝΕΛ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ!

Το zougla,gr κάνει αξιόπιστες δημοσκοπήσεις (άλλωστε είναι μακράν το πρώτο σε επισκεψιμότητα site) και δείχνει καθαρό προβάδισμα της ΝΔ η οποία έχει παγιώσει τη νίκη της στις εκλογές. Η Χρυσή Αυγή φαίνεται να καπαρώνει το 10%, από κοντά είναι το κόμμα Λαφαζάνη το οποίο...


διαρκώς ανεβαίνει, ενώ καταρρέει το Ποτάμι και οι ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου...πάνε σπίτι τους. 
Ας δούμε τι αναφέρει το ίδιο το site:
Πιο συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται στο 21,7%, ενώ οι ΑΝΕΛ συγκεντρώνουν 2% και θα χρειαστούν να τα δώσουν όλα κατά την προεκλογική περίοδο, διότι απώλεσαν τα ποσοστά τους λόγω της ψήφισης του τρίτου Μνημονίου. Η «Λαϊκή Ενότητα» του Παναγιώτη Λαφαζάνη αποσπά 8,8%, ενώ και η Χρυσή Αυγή διατηρεί υψηλά ποσοστά. Το ΠΑΣΟΚ παίρνει 4,5 μονάδες, το ΚΚΕ 4,1%, το ΠΟΤΑΜΙ 3,3%, ενώ είσοδο στη Βουλή (οκτακομματική) εξασφαλίζει η Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη, με πιο χαμηλά ποσοστά.



Συγκριτικός πίνακας κατά τις δύο κυλιόμενες ψηφοφορίες:



Όσον αφορά στις συσπειρώσεις, η ΝΔ εμφανίζεται πιο ισχυρή, αλλά κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και ο ΣΥΡΙΖΑ αυξάνει τα ποσοστά. Το κόμμα του κ. Μεϊμαράκη χάνει ψηφοφόρους που κατευθύνονται προς την Ένωση Κεντρώων, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ «αιμορραγεί» κυρίως προς το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

ΝΔ


ΣΥΡΙΖΑ


H TAYTOTHTA THΣ ΕΡΕΥΝΑΣ















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου