Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

6 ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΕΠΙ 3 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΙΖΑΝ 14ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ. ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

Κάποια από την παρέα των μπούληδων χαστούκισε το κοριτσάκι 32 φορές μέσα σε ενάμιση λεπτό...

Το βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου προκαλεί οργή. Το φαινόμενο του μπούλινγκ τείνει να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, παγκοσμίως. Αρκεί ένα παιδάκι στο σχολείο να είναι λίγο χαμηλών τόνων, ή λίγο κλειστός χαρακτήρας και το πιθανότερο είναι να πέσει θύμα μπούλινγκ.
Το βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου προκαλεί οργή. Δείχνει μια κοπέλα 14 ετών τη  Li Xiaoyan, σε μια άδεια ταράτσα στην πόλη Nanchang της κεντρικής Κίνας. Εκεί την πήγαν με το ζόρι και με μεθόδους εκφοβισμού, 6 συμμαθήτριες της, οι θηλυκοί μπούληδες του σχολείου και επί 3 ώρες την χτυπούσαν ανελέητα.
Τη χαστούκιζαν, την κλωτσούσαν, της τραβούσαν με οργή, τα μακριά μαύρα μαλλιά της, την έβριζαν, και την έφτυναν. Το 14χρονο κοριτσάκι στωικά υπέμενε όλα αυτά τα βασανιστήρια. Στο βίντεο που είναι μέρος ενός μεγαλύτερου βίντεο φαίνεται μια από την παρέα, η οποία επί 1λεπτό και 33 δευτερόλεπτα χτυπάει με μίσος την 14χρονη. Την χτυπά και τη βρίζει. Κάποια στιγμή μάλιστα την προστάζει να τραβήξει πίσω τα μακριά μαλλιά της, γιατί την προστατεύουν από τα χτυπήματα.
Και το κοριτσάκι απλά προσπαθεί να συγκρατήσει τα δάκρυα και την αξιοπρέπεια της καθώς δέχεται τα απανωτά χτυπήματα στο πρόσωπο, την κοιλιά, το στήθος. Αφού η παρέα επί 3 ολόκληρες ώρες χτύπαγε το κορίτσι το οποία κάποια στιγμή άρχισε να ματώνει από τα χτυπήματα, το παράτησε στην ταράτσα λέγοντας του πως εάν πάει στην αστυνομία, ή το πει στους γονείς της, την επόμενη φορά θα την σκοτώσουν.
Και πράγματι το κορίτσι δεν είπε τίποτε. Έτρεμε από το φόβο του. Για κακή τύχη όμως των μπούληδων, ένας κάτοικος της πολυκατοικίας ανέβηκε για κάποιο λόγο στην ταράτσα και όχι μόνο είδε το περιστατικό, αλλά το κατέγραψε κιόλας με το κινητό του. Πήγε αμέσως το βίντεο στην αστυνομία και ήδη έχουν γίνει οι πρώτες συλλήψεις και έχουν ξεκινήσει οι ανακρίσεις. 
topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου