Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΙ "ΖΗΛΩΤΕΣ" ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ "666" ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΜΕ ΑΥΤΟ!

Η απάντηση που έδωσε μέσω της εφημερίδας μας, υψηλά ιστάμενος στον χώρο της Εκκλησίας αναφορικά με την επίσκεψη του Πατριάρχη στο CERN, ξεκαθαρίζοντας ότι το 666 δεν έχει καμία σχέση με τον αριθμό του διαβόλου και ότι το όλο βίντεο ήταν μια προσπάθεια διαπόμπευσης τόσο του Πατριάρχη Βαρθολομαίου και δι' αυτού διασυρμός της ίδιας της Ορθοδοξίας (δείτε εδώ το επίμαχο δημοσίευμα), έτυχε της απάντησης του blog ΗΧΟΣ ΣΑΛΠΙΓΓΟΣ. Διευκρινίζουμε ότι ο χαρακτηρισμός  "ζηλωτές" που υπάρχει στον τίτλο μας, χρησιμοποιείται για λόγους οικονομίας και αφορά στον χαρακτηρισμό που έδωσε το άτομο που μας απάντησε για την...καυτή επίσκεψη του Πατριάρχη στο CERN. γι' αυτό άλλωστε βάζουμε τη λέξη σε εισαγωγικά  Η απάντηση του η ΑΠΆΝΤΗΣΗ BLOG ΗΧΟΣ ΣΑΛΠΙΓΓΟΣ έχει ως εξής:



Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ AGGELOY 4329 ΚΑΙ ΤΟΥ 

BLOG ΗΧΟΣ ΣΑΛΠΙΓΓΟΣ




 όσα αναπαράγονται στα βίντεο που διαπομπεύουν...
τον Οικουμενικό Πατριάρχη έχουν στόχο να διασύρουν την ίδια την Ορθοδοξία και σε καμία περίπτωση να διαφωτίσουν. 


Ο ανώνυμος λοιπόν αυτός υψηλά ιστάμενος στον χώρο της εκκλησίας

Μας είπε  ότι όσα αναπαράγονται στο βίντεο που διαπομπεύουν...
τον Οικουμενικό Πατριάρχη έχουν στόχο να διασύρουν την ίδια την Ορθοδοξία και σε καμία περίπτωση να διαφωτίσουν.

ΤΟ εάν διασύρουμε την ορθοδοξία με τα βίντεο που ανεβάζουμε μπορεί κάποιος να το διαπιστώσει μπαίνοντας στο κανάλι μας aggelos4329 .πρέπει να σαι πολύ ανόητος μετά από μια βόλτα στο κανάλι μας να βγάλεις το συμπέρασμα ότι πάμε κόντρα στην ορθοδοξία οι κατάρες και οι ύβρεις που έχουμε φάει από αντιχριστιανους ανθέλληνες και μασόνους ακόμα για τα βίντεο μας δεν χωράνε σε βιβλίο!!!.

και είναι τόσο πονηρός που δεν λέει ότι διασύρει τον πατριάρχη αλλά βάζει μπροστά την ορθοδοξία για να αντιδράσει έτσι το άβουλο άσχετο ανενημερωτο ποίμνιο που δέχεται αμάσητο ότι του σερβίρουν τα νεοεποχίτικα οικουμενιστικά  ράσα...
"Πρόκειται για ζηλωτές, παρόμοιους με τους παλαιοημερολογίτες οι οποίοι θεωρούν αιρετικούς εμάς, μόνο και μόνο επειδή ακολουθήσαμε το νέο ημερολόγιο!


ας μάθει  ο ανώνυμος αυτός ότι είμαστε με το νέο ημερολόγιο από τότε που γεννηθήκαμε με το νέο ημερολόγιο όμως και όχι με τα τσιράκια του πάπα ρώμης! και φυσικά είναι αιρετικός οποίος συμπροσευχεται με αιρετικούς  το λένε οι κανόνες της εκκλησιάς και οι Άγιοι πατέρες που ο Βαρθολομαίος απαξιώνει θεωρώντας τους δικούς του θεολόγους ανώτερους και τους πρώτους όπως ο ίδιος έχει πει θύματα του διάβολου!!!βαρθολομαιος ειπε κατά τη θρονική εορτή του Πατριαρχείου στις 30/11/1998 προς την παπική 

ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ!!!

Οι κληροδοτήσαντες εις ημάς την διάσπασιν προπάτορες ημών υπήρξαν ατυχή θύματα του αρχεκάκου όφεως και ευρίσκονται ήδη εις χείρας του δικαιοκρίτου Θεού. Αιτούμεθα υπέρ αυτών το έλεος του Θεού, αλλ’ οφείλομεν ενώπιον Αυτού όπως επανορθώσωμεν τα σφάλματα εκείνων […]
Είθε να αξίωση ημάς ο Κύριος να ίδωμεν και την ανάστασιν της ενότητος της Μιάς, Αγίας, Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας Αυτού. Αμήν».

Αντίστοιχα και αυτοί που παράγουν ή αναπαράγουν τέτοια εξοργιστικά βίντεο, δεν έχουν καμία επιχειρηματολογία, το μόνο που κάνουν είναι μέσω της φαντασίας τους και δαιμονοποιήσεις τους να ταυτίσουν τον Πατριάρχη με το κακό!

εάν έχουμε επιχειρηματολογία η όχι μπορούμε να το δούμε συζητώντας το ίδιο μπορούμε να πούμε και για τον πατριάρχη
 εάν έχει επιχειρηματολογία, γιατί δεν κάνει έναν διάλογο με αυτούς που τον επικρίνουν για τις οικουμενιστικές του ενεργειες!!
φοβάται τίποτα? γιατί τους αποφεύγει όπως ο διάβολος το λιβάνι?


Και τι είναι το 666, ακόμη και αν  υιοθετήσουμε την εξωφρενικά ευφάνταστη επιχειρηματολογία των ζηλωτών; Η ίδια η Εκκλησία της Ελλάδος αλλά και οι Αγιορείτες έχουν ξεκαθαρίσει ότι το 666 δεν είναι αριθμός του διαβόλου. 


 Πότε η εκκλησιά της Ελλάδος είπε ότι δεν υιοθετεί το 666? και ποιοι Αγιορείτες είπανε ότι το 666 δεν είναι ο αριθμός του διαβόλου?
Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ
ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟ!


Δυστυχώς , και πάλι ορισμένοι « Γνωστικοί » φασκιώνουν τα πνευματικά τους τέκνα σαν τα μωρά, δήθεν για να μη στενοχωριούνται. 

« Δεν πειράζει αυτό. Δεν είναι τίποτε. Αρκεί ...

εσωτερικά να πιστεύετε »!Ή λένε: « Μη μιλάτε γι’ αυτό το θέμα- για τις ταυτότητες, το σφράγισμα- για να μη στενοχωριούνται οι άνθρωποι » .Ενώ αν τους πουν « να προσπαθήσουμε να ζούμε πιο πνευματικά, να είμαστε κοντά στο Χριστό,και μη φοβάστε τίποτε, στο κάτω-κάτω θα πάμε και μάρτυρες », θα τους προετοιμάσουν κάπως. Αν κανείς γνωρίση την αλήθεια, προβληματίζεται και ταρακουνιέται. Πονάει για την σημερινή κατάσταση , προσεύχεται και προσέχη να μην πέση σε καμιά παγίδα.
Τώρα όμως τι γίνεται; Εκτός που δίνουν μερικοί δικές τους ερμηνείες, φοβούνται και αυτοί σαν κοσμικοί, ενώ έπρεπε να ανησυχούν πνευματικά και να βοηθούν τους Χριστιανούς, βάζοντάς τους την καλή ανησυχία, και να τους τονώνουν την πίστη, για να νιώθουν θεϊκή παρηγοριά. Απορώ, δεν τους προβληματίζουν όλα αυτά τα γεγονότα που συμβαίνουν; Γιατί δεν βάζουν έστω ένα ερωτηματικό για τις ερμηνείες του μυαλού τους; Και αν επιβοηθούν τον Αντίχριστο για το σφράγισμα, πώς παρασύρουν και άλλες ψυχές στην απώλεια; Η Γραφή , όταν λέη « …αποπλανάν, ει δυνατόν, και τους εκλεκτούς » , εννοεί ότι θα πλανηθούν αυτοί που τα ερμηνεύουν με το μυαλό.


Ο Γέροντας Παϊσιος περί σφραγίσματος

Ενώ ξεκάθαρα ο Ευαγγελιστής Ιωάννης αναφέρει στην Αποκάλυψη για το χάραγμα, μερικοί δεν καταλαβαίνουν. Τι να τους πης; Ακούει δυστυχώς κανείς ένα σωρό ανοησίες του μυαλού από ορισμένους σημερινούς « Γνωστικούς » .


Ο Πατριάρχης δέχθηκε και αποδέχθηκε πρόσκληση από Έλληνες επιστήμονες οι οποίοι εργάζονται στο CERN. Είναι οι ίδιοι Έλληνες τους οποίους ανεβάζουμε στα ύψη όταν καταξιώνουν τη χώρα μας στο εξωτερικό με το επιστημονικό τους κύρος και τις γνώσεις τους, είναι οι ίδιοι Έλληνες που αναγκάζονται να φύγουν από τη χώρα μας η οποία τους περιφρονεί ή τους στέλνει στην ανεργία. Αυτοί είναι οι Έλληνες που προσκάλεσαν τον Πατριάρχη και τους οποίους οι ανόητοι που κατασκεύσαν το συγκεκριμένο βίντεο, τους θεωρούν κάτι σαν εκπροσώπους του...σατανά! 

 ΠΑΛΙ ΨΕΜΑΤΑ! Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ!! ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ 
 
04/12/2014

vartholomaios-cernΕπίσημη επίσκεψη στο CERN πραγματοποίησε την Τετάρτη ο οικουμενικός πατριάρχης Βαρθολομαίος, ύστερα από πρόσκληση του γενικού διευθυντή, Rolf Heuer,(ΕΛΛΗΝΑΣ?) με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 60 ετών από την ίδρυση του ερευνητικού οργανισμού.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο οικουμενικός πατριάρχης επισκέφθηκε την αίθουσα όπου διεξάγεται το μεγαλύτερο πείραμα στον κόσμο, ο μεγάλος επιταχυντής ανδρονίων, στην υπόγεια σήραγγα μήκους 27 χλμ και βάθους πέραν των εκατό μέτρων, κάτω από τα γαλλο-ελβετικά σύνορα.
Επιπλέον, ενημερώθηκε από τον κ. Heuer για τις δραστηριότητες του οργανισμού και ειδικότερα για τις εργασίες αναβάθμισης του επιταχυντή, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη, ούτως ώστε την άνοιξη του 2015 να λειτουργήσει εκ νέου σε υψηλότερες ενέργειες.
http://www.tokarfi.gr/%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B5%CE%AF%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-cern-%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%B7%CF%82-%CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%B8%CE%BF%CE%BB%CE%BF/Η Εκκλησία αποδέχεται το έργο της επιστήμης. Μην μου μιλήσετε για όρια, γιατί θα σας πω ποιος καθορίζει τα όρια; Οι ζηλωτές που παράγουν τέτοια βίντεο; Τότε με τη λογική τους, αν σταματούσαμε την επιστήμη δεν θα σώζαμε τις ανθρώπινες ζωές που σώζονται σήμερα ούτε μεταμοσχεύσεις θα είχαμε ούτε τίποτε.

η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι υπέρμαχος κάθε ερευνητικής προσπάθειας που είναι ενδεδυμένη με την ανιδιοτέλεια και τον σεβασμό στο Δημιουργό τριαδικό Θεό. Είναι υπέρμαχος κάθε προσπάθειας που έχει ως μοχλό κίνησης την αγάπη και την προσφορά προς τον άνθρωπο. Ταυτόχρονα όμως αντιτίθεται σθεναρώς σε κάθε έρευνα που αποσκοπεί στην στέρηση της ελευθερίας του ανθρώπου, στην παραβίαση των νόμων της φύσης, που προκαλούν περιβαλλοντολογικά προβλήματα, στην επιβολή δύναμης και βίας κτλπ.

Ο ΜΗΤΡ.ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΓΡΑΦΕΙ
»Δυστυχώς όμως δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα γιατί πίσω από αυτές τις τρομακτικές και αίσχιστες για την ανθρώπινη προσωπικότητα, την ανθρώπινη ιστορία και την ανθρώπινη φιλοσοφία απόψεις κρύβεται το αποκρουστικό πρόσωπο τού δαιμονισμού, γιατί μόνο δαιμόνια και κατεχόμενοι από αυτά μπορούν να μωρολογούν με τέτοιες ανοησίες(ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ CERN).

»Προτείνω δε στους εκλεκτούς αυτούς «σοφούς», των οποίων όπως κάθε ανθρώπου ο εγκέφαλος έχει ένα τρισεκατομμύριο νευρικές συνδέσεις πού «τυχαία» έγιναν από το ασυνείδητο μποζόνιο, εάν έχουν ανάγκη αιμοληψίας αυτοί ή συγγενικά των πρόσωπα να μην προστρέχουν πλέον στον αλτρουισμό των συνανθρώπων τους, αλλά να χρησιμοποιήσουν το αίμα των «εκλεκτών συγγενών» τους χιμπατζήδων, ουρακοτάγκων, γοριλών, γιββώνων κ.λ.π. για να διαπιστώσουν όχι στην θεωρία αλλά στην πρακτική εφαρμογή της την δήθεν αλήθεια τής «ανακαλύψεώς» των, περί τού «κοινού γεννήτορος μποζονίου» εκτός και αν το μποζόνιο έχει τέτοια ευφυΐα ώστε να κατασκευάζει σε κάθε είδος και έναν συγκεκριμένο αιματολογικό τύπο».

»Αν είχε όμως τέτοια ευφυΐα γιατί να συνεντευξιάζονται εκ προσώπου του οι συγκεκριμένοι και όχι το ίδιο;» καταλήγει ο μητροπολίτης.


ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟ ΠΡΌΣΩΠΟ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΒΗΘΛΕΕΜ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ...



ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ bLOG ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ
ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ.

2 σχόλια:

  1. Η απάντηση αυτή βάζει τα πράγματα στη σωστή θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα τρις ευρώ έχει το παπαδαριό και δεν δίνει μία και σεις ασχολείστε για τους διαόλους και τριβόλους. Ζώα εντελώς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή