Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΟΦΑΣΗ-ΒΟΜΒΑ: ΤΕΛΟΣ Ο ΥΜΗΤΤΟΣ! ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ, ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ, ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟΦΑΓΟΙ!!! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!

Ακόμη και στα δάση μας, στα βουνά μας, κουμάντο κάνουν οι δανειστές και η ΕΕ! Απόφαση-βόμβα του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΔΕΕ), οδηγεί στην ακύρωση του προεδρικού διατάγματος προστασίας...

του Υμηττού. Όπως αναφέρει η είδηση-βόμβα (που διαβάζουμε στο voicenews.gr), πίσω από την απόφαση βρίσκεται το γεγονός ότι ο καταργηθείς πλέον Οργανισμός Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας (ΟΡΣΑ) θα έπρεπε πριν από τη σύνταξη του ΠΔ 187/2011 να έχει προχωρήσει σε εκτίμηση περιβαλλοντικών επιπτώσεων.
Με την ακύρωση του ΠΔ ανοίγει ο δρόμος για τη νομιμοποίηση αυθαίρετων οικισμών στον Υμηττό. Πάντως, όπως αναφέρει στο «Βήμα» ο συνταγματολόγος – δικηγόρος κ. Απόστολος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος εκπροσωπούσε δήμους και πολίτες κατά του ΠΔ για τον Υμηττό στο ΣτΕ, η απόφαση του Ευρωδικαστηρίου αποτελεί «σημαντική εξέλιξη γιατί χιλιάδες ιδιοκτησίες που είχαν τεθεί σε ομηρία τώρα αποδεσμεύονται και δίνεται η ευκαιρία στη Διοίκηση να προχωρήσει σε επανασχεδιασμό χρήσεων γης με πιο έλλογη και πραγματιστική κρίση».
Ε, τι άλλο θα πει ο δικηγόρος, τους πελάτες του υποστηρίζει. Σε ομηρία όμως  μπαίνει τώρα ο Υμηττός, ενώ τα χέρια τους τρίβουν οι οικοπεδοφάγοι, βλέποντας ότι με την απόφαση αυτή μπορεί να ανοίξει ο δρόμος για περαιτέρω άλωση του Υμηττού! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου