Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ! ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ-ΣΟΚ!

Για να θυμηθούμε λίγο ποιος είναι ο «κύριος» Ανδρέας Γεωργίου, ο πρώην προϊστάμενος της Ελληνικής Στατιστικής αρχής, της γνωστής μας ΕΛΣΤΑΤ.
Διαβάστε τι φοβερά και τρομέρά αποκάλυψε στον Κώστα Γουίλς, ο Γιώργος Σαρρής (κάτω φωτό):
"Ο Γεωργίου, ο δοτός της ΕΛΣΤΑΤ ο οποίος πήρε μια καρέκλα ενώ ήταν και στο ΔΝΤ, αλλοίωσε τα στοιχεία: πέρασε έσοδα στα έξοδα. Το Συμβούλιο Εφετών αυτό δεν το αναφέρει καν, όπως δεν αναφέρει καν ότι αλλοίωσε τα στοιχεία για την υπαγωγή της χώρας στο 2ο Μνημόνιο. Επικαλούνται το ανάποδο, ότι αφού ανέλαβε καθήκοντα αφού μπήκαμε στο 1ο Μνημόνιο, δεν επηρέασε την κατάσταση της χώρας. Στο 2ο λοιπόν Μνημόνιο παραχωρήθηκε η εθνική κυριαρχία της χώρας και όχι στον 1ο Μνημόνιο. Αυτό δεν το αναφέρουν καν στο Βούλευμά τους.

Με τον Παναγιώτη Θεοδωρίδη είχαμε κάνει μια μήνυση για τις Τράπεζες, για τα 233 δις ευρώ, από το 2012. Έφτασε η υπόθεση στον Εισαγγελέα Εφετών όταν ακόμα η υπόθεση ήταν στην προανάκριση. Ο ανακριτής δεν έκανε προανάκριση και μέσα στο Βούλευμα, το Συμβούλιο Εφετών γράφει ότι επιστρέφεται η υπόθεση για να γίνει νομότυπα η διαδικασία. Πριν όμως γίνει η διαδικασία βγάζουνε το Βούλευμα με το οποίο παραπέμπουν τον δοτό Γεωργίου για πλημμέλημα! Ενώ θα μπορούσανε να το γυρίσουνε πίσω όταν ολοκληρωθεί, διότι δεν τρέχει καμία παραγραφή. Το χρονικό διάστημα της παραγραφής τρέχει από την ώρα που δεν υπάρχει προανάκριση. Όταν υπάρχει προανάκριση, δεν… τρέχει το διάστημα που λένε «βιαζόμαστε». Όταν μια υπόθεση είναι 5 χρόνια στον ανακριτή, κακώς, αυτά τα 5 χρόνια δεν… τρέχει η παραγραφή. Όλα λοιπόν αυτά είναι δικαιολογίες πάνω στην άγνοια των πολιτών την οποία και συνυποστηρίζουν όλοι οι πολιτικοί φορείς. Διότι αν δεν την υποστήριζαν θα είχαν καλέσει τα μέλη τους να τους βάλουν σε δικόγραφ προκειμένου να προστατευθούν. Οι άνθρωποι είναι τσαρλατάνοι". 
Για πείτε μας «κύριε» Καμμένε και λοιποί αρχηγοί των πολιτικών...

αποκομμάτων, τι ενέργειες κάνατε εσείς που ευαγγελίζεστε την κάθαρση και την δικαιοσύνη στο όνομα του Ελληνικού λαού, για να αποτρέψετε την μεθόδευση της απαλλαγής του ;
Μήπως συμμετείχατε και εσείς  σε αυτό το κουκούλωμα που ξεκίνησε από το Συμβούλιο Εφετών, με το «ιστορικό» βούλευμα 1149 του 2015 που παρέπεμπε τον  εν λόγω κύριο (Γεωργίου), στο θ” τριμελές πλημμελειοδικείο για εκδίκαση πλημμελήματος και όχι κακουργήματος, όπως αποφάσισε τελικά η αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου , κυρία Ξένη Δημητρίου (σώζοντας την τιμή της Ελληνικής δικαιοσύνης);
Για πείτε μας με ποιών τις άμεσες ενέργειες, μπήκε φρένο στο αρχικό δικαστικό ατόπημα και τι μεσολάβησε ώστε να ματαιωθεί η ολοκλήρωση του, με την παρέμβαση της κυρίας αντιεισαγγελέως Ξένης Δημητρίου ;
Είχατε καμία συμμετοχή πρακτικά όλοι εσείς, που έχετε το θράσος να ζητάτε και την ψήφο των Ελλήνων Πολιτών ;
Πότε αντιδράσατε στην πράξη και όχι με ανέξοδες κορώνες που σκοπό είχαν να κοιμίσουν τους πολίτες. ότι τάχα υπηρετείτε το δημόσιο συμφέρον ;
Η απάντηση είναι απλή: ΠΟΤΕΕΕΕ.
Τι έλεγε όμως το περιβόητο βούλευμα και ποιους απέβαλε από την υπόθεση ;
Tο εν λόγω βούλευμα δεν παρέπεμπε τον κ. Γεωργίου,  και τα δύο στελέχη της ΕΛΣΤΑΤ,  Κωνσταντίνο Μολφέτα και Αθανασία Ξενάκη, για το κακουργηματικού χαρακτήρα αδίκημα της ψευδούς βεβαίωσης που αφορούσε την τεχνητή διόγκωση του χρέους του 2009 με στόχο να ενταχθεί η χώρα μας στην μνημονιακή εποχή.
Παράλληλα, με το ίδιο βούλευμα αποβλήθηκαν από πολιτικώς ενάγοντες ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ Νίκος Λογοθέτης και το πρώην μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΣΤΑΤ Ζωή Γεωργαντά.
Όπως όμως ακούσατε και στο ηχητικό, ο «κύριος» Γεωργίου, με τις ψευδείς βεβαιώσεις του, οδήγησε την Πατρίδα μας στο δεύτερο μνημόνιο, κάτι που δεν περιλαμβάνεται ως στοιχείο στο επίμαχο βούλευμα.
Σημειώνεται δε, ότι με το δεύτερο μνημόνιο (ΦΕΚ 240 – 12/12/2012)  (που είναι αυτό στο οποίο αναφέρετε συνεχώς ο Καθηγητής Κασσιμάτης),  η χώρα παραιτείται από όλα τα ένδικα μέσα για την προστασία της περιουσίας των Ελλήνων πολιτών και το ακόμη χειρότερο, παραδίδει την Εθνική της κυριαρχία.
Για ποιο λόγο λοιπόν δεν συμπεριλήφθηκε στο κατηγορητήριο η δράση του «κυρίου» Γεωργίου όσον αφορά το μνημόνιο 2 ;
Για να δούμε όμως, πως οδηγηθήκαμε στην ματαίωση εκδίκασης της υπόθεσης, την 2 Σεπτεμβρίου 2015 από το θ” τριμελές για πλημμέλημα και ταυτόχρονα την παραπομπή του Γεωργίου για κακουργήματα. Δηλαδή με ποιών τις ενέργειες έγινε ουσιαστικά η ακύρωση του βουλεύματος, ολόκληρου του συμβουλίου των Εφετών…
Εάν η υπόθεση αυτή πήρε τελικά την τροπή που έπρεπε, οφείλεται στις ενέργειες των μελών του Δ.ΕΝ. και του αδελφού κινήματος ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ.
Και ιδού τα ντοκουμέντα:
χειρογραφο
Το έγγραφο αυτό είναι η καταγγελία μας κατά της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, κυρίας  Ευτέρπης Κουτζαμάνη στις 31/7/2015 και στην οποία οδηγηθήκαμε, διότι ενώ της είχαμε ήδη κοινοποιήσει εξώδικη δήλωση μας περί της συγκάλυψης όχι μόνο των κακουργημάτων του Γεωργίου, αλλά επιπροσθέτως και τη σχετιζόμενη απάτη των 233 δις ευρώ που έχουν λάβει οι τράπεζες με την εγγύηση του Ελληνικού δημοσίου και τα οποία βαρύνουν σήμερα τους Έλληνες Πολίτες (σχετική εξώδικη στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου 29/7/2015)  και η ίδια αρνήθηκε να επιληφθεί σε ένα τόσο μείζονος σημασίας θέμα εθνικού συμφέροντος. Δεν μπήκε καν στον «κόπο» να ζητήσει εξηγήσεις σχετικά με την έγγραφης καταγγελίας της ίδιας ημέρας (31/7/2015) που είναι η εξής :
                              καταγγελια1καταγγελια2
                            καταγγελια3καταγγελια4
Τα ντοκουμέντα μιλάνε από μόνα τους.
Το παραμύθι των δήθεν πατριωτών και αγωνιστών, που αρκούνται μόνο σε λόγια για μικροκομματικό και μόνο όφελος, σφετεριζόμενοι τον αγώνα των άλλων, τελείωσε.
Οι πολίτες τώρα γνωρίζουν ποιοι τους κοροϊδεύουν και ποιοι πραγματικά είναι στο πλευρό τους.
Δ.ΕΝ. χωράει πλέον καμία δικαιολογία για λάθος επιλογές.
Συμμετέχουμε όλοι στον κοινό μας αγώνα, που είναι αγώνας για την Ελευθερία της Πατρίδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου