Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

ΒΟΜΒΑ! ΔΙΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΑΪΛΑΝ! ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΣΟΚ ΑΠΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΑ!

Aπίστευτες αποκαλύψεις για τον πατέρα του μικρού Αιλάν, που ο θάνατος του συγκλόνισε όλο τον κόσμο. Μια μετανάστρια η Ζαινάμπ Αμπάς αποκαλύπτει ότι ο πατέρας του παιδιού ήταν ο διακινητής των προσφύγων. Συγκεκριμένα είπε ότι  βρισκόταν στο πλοιάριο με τους...

υπόλοιπους 11 πρόσφυγες, ισχυρίζεται πως η περιγραφή του πατέρα απέχει πολύ από την πραγματικότητα.
Υπαίτιος της τραγωδίας, σύμφωνα με τα λεγόμενα της γυναίκας στο Channel Ten, ήταν ο Αμπντουλάχ, ο οποίος ήταν ο διακινητής των προσφύγων.
«Εκείνος ήταν ο διακινητής. Εκείνος οδηγούσε το πλοιάριο», δήλωσε η Ζαινάμπ, η οποία έχασε και εκείνη τα δύο της παιδιά.
Οπως υποστηρίζει με τρεμάμενη φωνή, ο Αμπτουλάχ είχε επιταχύνει και εκείνη τον παρακάλεσε να πηγαίνει πιο σιγά γιατί φοβόταν.
Αυτό που συγκλονίζει στα λεγόμενα της, είναι πως όταν είχαν πέσει στο νερό τα παιδιά του της ζήτησε να μην τον καταγγείλει.
Πριν το τραγικό ναυάγιο, η Ζαινάμπ είχε συναντήσει τον πατέρα του Αιλάμ και έναν ακόμα άνδρα και τους έδωσε 10.000 δολάρια, για να μεταφέρουν την ίδια και την οικογένειά της στην Τουρκία.
«Ο άλλος άνδρας μου είπε: “Πρέπει να μας δώσεις τα λεφτά και όταν θα φτάσετε με ασφάλεια στην Αλικαρνασσό, θα με καλέσεις και θα μου πεις ότι φτάσατε με ασφάλεια”», είπε.
Ο άλλος άνδρας της επεσήμανε πως το πλοιάριο ήταν απόλυτα ασφαλές, γι' αυτό και ο Αμπντουλάχ θα μετέφερε και την οικογένεια του.
Η γυναίκα επεσήμανε, ακόμα, πως το πλοιάριο ήταν υπεράριθμο και δεν είχε αρκετά σωσίβια. Μάλιστα εξήγησε πως εκείνη, ο σύζυγός της και η μία της κόρη επέζησαν επειδή κρατήθηκαν από ένα σωσίβιο.
«Ούρλιαζα, φώναζα τα παιδιά μου αλλά δε μου απαντούσε κανείς. Ήταν η ζωή μου. Τώρα δεν έχω πια ζωή. Δε μπορώ να πιστέψω αυτό που συνέβη», δήλωσε, ζητώντας από την αυστραλιανή κυβέρνηση να της παράσχει άσυλο.
Οι δηλώσεις της Ζαινάμπ κάνουν τον γύρο του κόσμου μέσα από ιστοσελίδες, όπως η Daily Mail, το NBC, η Express, το Sky News, η Daily Telegraph και πολλά άλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου