Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΥΡΙΣΛΑΜ, ΤΟ ΝΕΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! ΔΕΙΤΕ...

Ο ΣΥΡΙΖΑ επωνομάστηκε από τον Χρίστο Γούδη ΣΥΡΙΖΛΑΜ ή ΣΥΡΙΣΛΑΜ. Πολύ πετυχημένη επωνομασία. 
Ο Χρίστος Γούδης λοιπόν έγραφε προ μηνών χαρακτηριστικά για το ΣΥΡΙΣΛΑΜ ή ΣΥΡΙΖΛΑΜ (σε αρθρο του στην εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ): 
"...πολιτογραφημένοι Έλληνες ιθαγενείς, εις ένδειξιν ευγνωμοσύνης για...

την «ελληνοποίησή» τους, όταν και όποτε θα καλούνται στις κάλπες, θα ψηφίζουν στο διηνεκές την συριζαίϊκη τζαμαχιρία (γκρεκο-ισλαμική δημοκρατία), ένα είδος μονοκομματικού ΣΥΡ-ΙΣΛΑΜ ή ΣΥΡΙΖ-ΛΑΜ το οποίο θα άρχει στο σύγχρονο χαλιφάτο του «Αθηναμπάντ» (ανταγωνιζόμενο σε μεντρεσέδες το Ισλαμαμπάντ) το πλαισιούμενο από τους απαραίτητους φυσικούς και πνευματικούς ευνούχους αλλά και τα απροσδιορίστου φύλου γιουσουφάκια του.
Σε ένα έθνος που απώλεσε την ζωτική του δύναμη (vis vitalis) και την δημιουργική του ορμή (élan vital), σε ένα έθνος στο οποίο ατόνησε το ένστικτο της αυτοσυντήρησης, ένα έθνος που για χρόνια καπελώθηκε και προδόθηκε από συμμορίες ιδιοτελών, νωθρών, χαμερπών, παρασιτικών και διεφθαρμένων βλαχοαστοραγιάδων πολιτικών (και όχι μόνο), αυτό του αξίζει! Ο Βεζούβιος της έκλυτης Πομπηΐας διερράγη και το συριζλαμικό μάγμα απειλεί να καλύψει ανεπιστρεπτί τα ερείπια της δόξας που κάποτε λέγονταν Ελλάδα. Ίσως το σοκ της επερχόμενης καταστροφής να αφυπνίσει αυτούς που πρέπει να αφυπνισθούν".
Σήμερα η εφημερίδα του Ελεύθερου Κόσμου υιοθετεί τον ίδιο όρο στο πρωτοσέλιδό της. Το βλέπετε πάνω-πάνω. Η συγκεκριμένη εφημερίδα βέβαια υιοθετεί και αυτό που φωνάζουμε εμείς εδώ και καιρό. Ότι οι ισλαμιστές-τζιχαντιστές έρχονται να καταστρέψουν τα αρχαιολογικά μας μνημεία και δη την Ακρόπολη, όπως έκαναν και με την αρχία Παλμύρα στη Συρία! 
Ψάχνοντας στο διαδίκτυο και τον όρο "ΣΥΡΙΣΛΑΜ", βρήκαμε και το παρακάτω σήμα το οποίο βέβαια δεν έχει σχέση με τους φανατικούς ισλαμιστές, έχει όμως με ισλαμιστές. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ μετατρέπει τη χώρα μας σε ισλαμική σε χρόνο dt! Θα ψηφίσετε την ολοκληρωτική καταστροφή σας συνέλληνες; 

5 σχόλια:

  1. Τουρκόγυφτοι και ανθέλληνες όλοι οι αριστεροί . Τους ταιριάζει απόλυτα το ΣΥΡΙΖΛΑΜ . Είναι ανδρείκελα χωρίς αξιοπρέπεια και ιδανικά . Χανούμισες και Γιουσουφάκια για φτύσημο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να στηρίξουμε όλοι τον Ελεύθερο Κόσμο αξίζει . Είναι μια εφημερίδα που βγαίνει μια φορά τον μήνα και στηρίζει τον Εθνικό Πατριωτικό χώρο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε αυτή την άθλια εποχή των Μνημονίων και του ψεύδους που ζούμε μονάχα ένα ισχυρό Πατριωτικό Εθνικό Κίνημα θα κρατήσει την χώρα όρθια και θα τσακίσει τα κομμουνιστικά αποβράσματα που γλύφουν τους ισλαμοφασίστες του ISIS .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κομμουνιστής Λαφαζάνης η Λαφαζάν Γκιαούρ Λαθρομετανάστης είναι ο Νο 2 Τσίπρας μεγάλος Ψεύτης Ανθέλληνας και Ρουφιάνος του ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΗ ΣΟΙΜΠΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να τους διώξουμε εμείς όλους αυτούς τπυς απατεώνες πριν μας διώξουν αυτοί και βάλλουν στην θέση μας ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ . ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΒΡΟΜΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή