Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΤΑ! ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΖΩΝ!

Για ένα ακόμα εικοσιτετράωρο η Πάτρα πενθεί το χαμό των τριών νέων παιδιών που κάτω από άγνωστες συνθήκες έχασαν την ζωή τους, όταν το Ι.Χ. στο οποίο επέβαιναν μαζί με άλλους τρείς συνομήλικούς....

τους, τα ξημερώματα της Δευτέρας έπεσε στη θάλασσα στο ύψος του μώλου της Αγίου Νικολάου.
Στον απόηχο του στερνού αντίο, που είπαν χιλιάδες πατρινοί στα δύο από τα τρία παιδιά που κηδεύτηκαν  χθες το απόγευμα, τα ερωτήματα εξακολουθούν και έιναι αναπάντητα.
Η έκθεση των πραγματογνωμόνων, οι καταθέσεις του οδηγού και των δύο άλλων διασωθέντων, καθώς και οπτικό υλικό από κάμερα που βρίσκεται στο παλιό λιμάνι της Πάτρας, αναμένεται να δώσουν την απάντηση στα αίτια που προκάλεσαν την πτώση του αυτοκινήτου στην θάλασσα,
Οι πραγματογνώμονες, αναμένεται να παραδώσουν σε περίπου ένα μήνα το πόρισμά τους, για τα αίτια που προκάλεσαν την πτώση του αυτοκινήτου στην θάλασσα, ενώ φε΄ρονται να έχουν ζητήσει  να έχουνχρόνο στην διάθεσή τους, ώστε να εξετάσουν με κάθε λεπτομέρεια τα στοιχεία που θα συλλέξουν , αξιολογώντας  ταυτόχρονα  τα όποια ευρήματα,υπάρχουν μεχρι στιγμής.
Οι αξιωματικοί του Λιμενικού που έχουν αναλάβει την υπόθεση, ούτε και χθες κατάφεραν να πάρουν κατάθεση από τον οδηγό του αυτοκινήτου, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, εξακολουθεί να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.
Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εκτιμάται ότι μέσα στις επόμενες ημέρες τόσο ο οδηγός όσο και οι άλλοι δύο νέοι που διασώθηκαν θα είναι σε θέση να μιλήσουν στους λιμενικούς και να καταθέσουν για το πώς βρέθηκε το αυτοκίνητο στην θάλασσα. Ωστόσο προφορικά ο οδηγός έχει υποστηρίξει πως έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και ξαφνικά βρέθηκε στο νερό. Χωρίς να προσδιορίσει την κατεύθυνση που είχε. Ενας απο τους επιζώντες έχει δηλώσει πως εκείνο που θυμάται είναι τον εαυτό του μέσα στην θάλασσα και να ουρλιάζει για βοήθεια. Μετά την μεταφορά τους στο Νοσοκομείο οι τρεις επιζώντες μεταφέρθηκαν σε θάλαμο και ήσαν απομονωμένοι. Χθες έμαθαν πως οι τρεις φίλοι τους είχαν πεθάνει.
Επίσης, οι λιμενικοί, στο πλαίσιο των ερευνών τους αναζήτησαν οπτικό υλικό από την κάμερα που υπάρχει έξω από τα κρατητήρια του Λιμενικού, που στεγάζονται στο παλιό λιμάνι.
dete.gr

1 σχόλιο:

  1. Από την Κυριακή των εκλογών που οι βρομο ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ψήφισαν ξανά τον ΑΘΕΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΤΟΥΡΚΟ ΑΛΒΑΝΟ TSIPRA μια μεγάλη ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΒΥΘΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ . Τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ..... Αυτός ο ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ είναι κακός ΟΙΩΝΟΣ για την Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή