Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

ΓΝΩΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΑ ΕΓΙΝΕ ΠΟΡΝΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΡΓΙΟ ΜΕ ΑΡΑΒΕΣ!!! ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΑ Η ΚΡΙΣΗ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ;

Αυτά θέλουν οι τοκογλύφοι! Να κάνουν τις Ελληνίδες πόρνες είτε σε αραβικά χαρέμια είτε σε γερμανικά πορνεία! Αυτό συνέβη με γνωστή...



... εντυπωσιακή τηλεπερσόνα. Βρισκόταν για μεγάλο διάστημα στο προσκήνιο, ήταν όμορφη, ξανθιά, με ευχέρεια λόγου, και άνεση μπροστά στην κάμερα. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Spirto η καριέρα της τηπερσόνας πήρε την κατιούσα λόγω κρίσης και περικοπών, με αποτέλεσμα αυτή να βρει...λύση στην πορνεία και μάλσιτα έγινε συνοδός κυρίων με φουσκωμένα πορτοφόλια και άγριες σεξουαλικές διαθέσεις.
Όμως, προ ημερών, όχι μόνο ξεφτιλίστηκε συνευρισκόμενοι με ένα σωρό Άραβες που την πήραν...παραμάζωμα στο κρεβάτι, αλλά κατέληξε στο νοσοκομείο με ακατάσχετη αιμορραγία στα γεννητικά όργανα! 
Η κοπέλα, που ήταν σε άσχημη σωματική και ψυχολογική κατάσταση, ζήτησε ιατρική φροντίδα. Το «βαποράκι» της – έτσι αποκαλούν οι μαστροποί τους οδηγούς που περιμένουν τα call girls στα ερωτικά ραντεβού – την μετέφερε αμέσως στα επείγοντα γνωστού αθηναϊκού νοσοκομείου. Έκπληκτοι οι γιατροί και οι νοσηλευτές, αναγνώρισαν την άλλοτε προβεβλημένη παρουσιάστρια που ήταν σε κακό χάλι. Αμέσως την οδήγησαν στο αιματολογικό εργαστήριο για να ελέγξουν τον αιματοκρίτη της, αφού η κυρία είχε χάσει πάρα πολύ αίμα. Τα αποτελέσματα προκάλεσαν πανικό στην ιατρική ομάδα αφού ο αιματοκρίτης της είχε πέσει στο 19%, με τις φυσιολογικές τιμές για τις γυναίκες να κυμαίνονται από το 36% έως το 48%.
 Η ανησυχία τους μάλιστα ήταν διπλή, μιας και το περισσότερο αίμα είχε χαθεί από την περιοχή των γεννητικών της οργάνων. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά, τραυματιοφορείς οδήγησαν την άτυχη γυναίκα στο χειρουργείο. Οι γιατροί εντόπισαν το τραύμα και μετά από αρκετές ώρες η παρουσιάστρια διέφυγε τον κίνδυνο και ο αιματοκρίτης της επανήλθε στα φυσιολογικά πλαίσια. Φυσικά, η παρουσία της στο νοσοκομείο προκάλεσε πολλά πηγαδάκια ανάμεσα στο προσωπικό που  κλήθηκε να αντιμετωπίσει άλλη μια «θλιβερή» περιπέτεια ενός επώνυμου, που όταν βρίσκεται μπροστά από τις κάμερες και τα μικρόφωνα είναι πάντα ένα παράδειγμα προς μίμηση.  
Ρεε, αυτές είναι οι Ελληνίδες; Πόρνες; Κρατήστε την αξιοπρέπειά σας και μην ξεφτιλίζεστε έτσι, ρεε! 
Καλύτερα να μου βγει το μάτι πάρά το όνομα λέει ο θυμόσοφος λαός μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου