Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ! ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ...ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!

Το παιχνίδι ήταν από την αρχή προδιαγεγραμμένο. Αυτό που δεν....


κατάφεραν να πετύχουν Τσίπρας-Καμμένος και τοκογλύφοι με το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, θα το καταφέρουν αύριο. 
Στις 5 Ιουλίου ο λαός δεν...τσίμπησε. Αντιστάθηκε στην πλύση εγκεφάλου των ΜΜΕ και των διεθνών τοκογλύφων που τον καθοδηγούσαν να ψηφίσει ΝΑΙ στο...μνημόνιο Γιούνκερ, ώστε να τον καταστήσουν συνένοχο στο έγκλημα. Την ίδια ώρα οι Τσίπρας-Καμμένος έπαιζαν θέατρο ζητώντας από τον λαό να ψηφίσει ΟΧΙ (νίπτοντας ουσιαστικά τας χείρας τους και εμφανιζόμενοι ως  πατριώτες-σκληροί διαπραγματευτές). Μάλιστα, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δαμοβολίτης
διεγράφη από τον Καμμένο επειδή τόλμησε να δηλώσει ότι θα ψήφιζε ΝΑΙ στο δημοψήφισμα!!! Όταν όμως οι Τσίπρας-Καμμένος είδαν το 61,3% του λαού να λέει ΟΧΙ στο μνημόνιο του Γιούνκερ, τέλειωσαν με τη θεατρική παράσταση των 6 μηνών... διαπραγματεύσεων. Πέταξαν τις μάσκες και έφεραν κατ' εντολή των τοκογλύφων το πιο αισχρό Μνημόνιο που υπεγράφη ποτέ από ελληνική κυβέρνηση! Αυτοί που ορκίζονταν επί χρόνια ενώπιον του λαού ότι δεν θα υπέγραφαν κανένα μνημόνιο, αναθεματίζοντας με τις χειρότερες εκφράσεις όσους είχαν υπογράψει τα προηγούμενα Μνημόνια, πρόσθεσαν πάνω στο 1ο και 2ο Μνημόνιο, το βαρύτερο όλων! Τσίπρας-Καμμένος θα επιτείνουν την σοβούσα επί 5 έτη κρίση. Θα εξαθλιώσουν περισσότερους Έλληνες στους ήδη υπάρχοντες 3,5 εκατομμύρια από τα προηγούμενα Μνημόνια! Και θέλουν τον λαό συνένοχο στο έγκλημά τους. Θέλουν την ψήφο του λαού, τη συναίνεσή του σε όσα επέλθουν! Η καταστροφή που
φέρνουν οι Τσίπρας-Καμμένος  σε νέες επαγγελματικές τάξεις (εμπόρους-μ.μεσαίους επαγγελματίες, αγρότες κ.α.) με την διόγκωση του ΦΠΑ και την πολλαπλάσια φορολόγησή τους, θα εκμηδενίσει την πρωτογενή παραγωγή της χώρας, αλλά και τον τουρισμό στα νησιά μας! 

Αν αυτοί οι δύο πολιτικοί ολετήρες ήταν διευθυντικά στελέχη σε μια εταιρεία και έκαναν ό,τι έκαναν στη χώρα, τότε θα είχαν φύγει κλοτσηδόν από τη θέση τους. Εδώ, όμως, στην Ελλάδα των χειραγωγούμενων Ελλήνων, όχι μόνο παραμένουν αλλά φαίνεται ότι ο λαός θα τους ξαναδώσει ψήφο για να διαχειριστούν την τύχη τους! Μια τύχη βέβαια, την οποία θα διαχειρίζονται εξ ολοκλήρου οι τοκογλύφοι. 

Από Δευτέρα λοιπόν έρχεται η συγκυβέρνηση τουλάχιστον 3 μνημονιακών κομμάτων (αυτών που ψήφισαν τα Μνημόνια) και θα φέρουν ανείπωτη καταστροφή στον τόπο! Το 3ο Μνημόνιο πλέον θα επιβληθεί μέχρι κεραίας, χωρίς καμία παρέκκλιση και χωρίς ισοδύναμα! Ό,τι υπέγραψαν θα το εφαρμόσουν. Θα εξοντώσουν αγρότες και επαγγελματίες, με τους τοκογλύφους να απειλούν ότι σε περίπτωση μη εφαρμογής των μέτρων θα κλείσουν τις Τράπεζες και θα αρπάξουν όλες τις καταθέσεις! 

Ο λαός δεν έχει άλλη αντίδραση παρά μόνο την εφαρμογή του 120 άρθρου του Συντάγματος!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου