Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗ.... ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΘΑΨΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ! Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΕΦΑΝΘΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΑΧΘΕΣ" ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ....ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΤΙΡΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ!

Νυν υπέρ πάντων ο Σόιμπλε και η Μέρκελ. Ο Τσίπρας που προσποιήθηκε τον πατριώτη που διαπραγματεύεται και ο Καμμένος μαζί του, αν και είχαν (και έχουν) στα χέρια τους το πόρισμα της Επιτροπής για το...


Δημόσιο χρέος της χώρας το οποίο 25 επιστήμονες (και από διαφορετικές χώρες παρακαλώ) το βγάζουν παράνομο, επαχθές και προϊόν εγκλήματος, το έκαναν γαργάρα! Δεν έβγαλαν τσιμουδιά ενώπιον των δανειστών και έφεραν στη χώρα ακόμη ένα Μνημόνιο και μάλιστα το χειρότερο απ'όλα! Τσίπρας και Καμμένος αντί να καταγγείλουν τους
25 επιστήμονες ασχολήθηκαν με το Δημόσιο χρέος της χώρας και αποφάνθηκαν ότι είναι παράνομο και επαχθές! Η σομμορία των μνημονιακών κομμάτων έθαψε το πόρισμα!
δανειστές για την απάτη σε βάρος του ελληνικού λαού και της χώρας, με το χρέος που κατασκεύασαν με δόλιο τρόπο για να αρπάξουν τη δημόσια περιουσία μας και να φτωχοποιήσουν τον ελληνικό λαό, συνεργάστηκαν μαζί τους φορτώνοντας νέο χρέος 86 δις ευρώ σε βάρος της χώρας! Και ήρθαν ως...πατριώτες, λέγοντας ότι με τα 86 δις ευρώ σώζουν την Πατρίδα μας και μας...βγάζουν από τα Μνημόνια σε 3 χρόνια! 

Πρόκειται για απατεώνες του χειρίστου είδους οι οποίοι, αντί να στείλουν στα Διεθνή Δικαστήρια τους τοκογλύφους και να καθίσουν στο σκαμνί της ελληνικής Δικαιοσύνης τις προηγούμενες ελληνικές κυβερνήσεις που συνεργάστηκαν μαζί τους, έσκαψαν ακόμη πιο βαθιά τον λάκκο της Πατρίδος μας και του ελληνικού λαού, με το να τα κάνουν...πλακάκια με τους οικονομικούς δολοφόνους μας! Κοντά στους Τσίπρα, Καμμένο, προστέθηκαν τα μνημονιακά κόμματα ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΠΟΤΑΜΙ τα οποία επίσης έκαναν την πάπια για το πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας για το Δημόσιο χρέος, ψηφίζοντας και αυτά το θανατηφόρο 3ο Μνημόνιο που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των τοκογλύφων. 
Τα πολιτικά λαμόγια υπηρετούν τους τοκογλύφους σε σημείο που αδιαφορούν για αποφάσεις επιστημονικών επιτροπών, ακόμη και Δικαιοσύνης. Πρόσφατα το ΣτΕ δεν απεφάνθη ότι οι μειώσεις των συντάξεων ήταν παράνομες και αντισυνταγματικές και ότι θα πρέπει να επιστραφούν πίσω στους συνταξιούχους τα...κλεμμένα; Και τι έγινε; Οι προδοτικές ελληνικές κυβερνήσεις, αδιαφορώντας για τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης συνεχίζουν να περικόπτουν τις συντάξεις, μέχρις ότου τις εξανεμίσουν!  Γι' αυτούς, πάνω απ'όλα είναι οι δανειστές, αυτός είναι γι' αυτούς ο υπέρτατος νόμος! Είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ! 
ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ πρέπει να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη για τα εγκλήματά τους, με έσχατο και ίσως πιο αισχρό το ότι έθαψαν το πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας για το Δημόσιο χρέος το οποίο (σύμφωνα με αυτή) είναι παράνομο, αντισυνταγματικό και επαχθές! 

1 σχόλιο:

  1. Που είναι οι Έλληνες Πατριώτες Αξιωματικοί να εφαρμόσουν το Σύνταγμα, τους νόμους και τις αποφάσεις της δικαιοσύνης ? Όταν φοιτούσα στη ΣΕΑΠ, γνώρισα εκεί έναν μόνιμο τότε ανθυπολοχαγό ... κρητίκαρο δυό μέτρα, (τώρα μπορεί κ να είναι υψηλά στην ιεραρχία) ... Τον θυμάμαι, γιατί μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση κάτι που μας είχε πει ... το παραθέτω όπως ακριβώς το είπε : "Ποιά πατρίδα και μαλακίες μου λέτε ρε ? Λεφτά δώστε μου εμένα ... λεφτά" !!! Υπάρχουν όμως και αξιωματικοί, όπως ο Αλευρομάγειρος, που είχα την τιμή να τον έχω Λοχαγό στην Κόρινθο, ο οποίος πολέμησε στην Κύπρο και δόξασε τα Ελληνικά όπλα.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή