Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΗΡΕ ΠΊΣΩ ΤΑ...ΝΤΑΪΛΙΚΙΑ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ! ΠΟΥ'ΣΑΙ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ, ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ!!!

Μετά τα όσα είπε χτες ο Αρχιεπίσκοπος και το...φραγγέλιο που λέγαμε ότι σήκωσε εναντίον της κυβέρνησης που θέλει να καταργήσει τα Θρησκευτικά,  σήμερα κατέβασε τους τόνους! Πού είσαι Μακαριστέ; Χριστόδουλε, λέμε εμείς, αναπολώντας τον γενναίο-πεφωτισμένο ηγέτη....

της Εκκλησίας μας όσο ζούσε. 
Τη θλιβερή πραγματικότητα που βιώσαμε σήμερα, καταγράφει το ρεπορτάζ του news.gr:
Χαμηλούς τόνους κράτησε σήμερα - μετά το χθεσινό ξέσπασμα-  ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος , σχετικά με το ζήτημα που ανέκυψε πρόσφατα για τη διδασκαλία του μαθήματος των θρησκευτικών στα σχολεία.
Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων από την Κομοτηνή την οποία επισκέφθηκε σήμερα, ο κ. Ιερώνυμος επεσήμανε ότι «εκείνο που λείπει από όλους μας είναι η σοβαρή αντιμετώπιση» και πρόσθεσε πως «ό,τι πιάνουμε στο στόμα μας και ό,τι κουβεντιάζουμε, πρέπει να το μεταχειριζόμαστε με σοβαρότητα».
«Το θέμα των θρησκευτικών και όλα τα εκκλησιαστικά θέματα πρέπει με σοβαρότητα να αντιμετωπιστούν. Έγινε μια μικρή συζήτηση, αλλά τελείωσε, έκλεισε αυτό το θέμα. Οι άνθρωποι λέμε πολλά. Έρχονται οι θεσμοί, το Κράτος, το Σύνταγμα, η Πολιτεία, που μαζί με την Εκκλησία, θα τα αντιμετωπίσουν», δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος.

1 σχόλιο:

  1. ΕΣΥ ΤΙ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΟΔΟΥΛΟ ΚΑΠΟΤΕ ?????ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ?????ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΡΩΜΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!ΑΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή