Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΑΓΑΙΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΕ "ΚΡΥΦΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ"! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΠΙ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ...

Σχόλιο από τον Dr Nicolas Kaloy-Καλογερόπουλος Ph.D.
Geneva:
To σχέδιο είναι πολύ πιό μακροχρόνιο από ό,τι παρουσιάζεται στο άρθρο. Απαραίτητη προϋπόθεση της αλλαγής συνόρων χωρίς πόλεμο ήταν η οικονομική εξουδετέρωση της Ελλάδος. 
Αυτό άρχισε από το 1974 με την εξης αλληλουχία γεγονότων. Εν αρχή ήν οι ..."Ήρωες του Πολυτεχνείου" οι οποίοι συνετέλεσαν στην κατάργηση των εκλογών που θα έφερναν τον Μαρκεζίνη και την αποκατάσταση της δημοκρατίας κατά το σχεδιο που εφηρμόσθη στην Ισπανία. Ακολουθεί η...

εξαπάτηση του ηλιθίου Ιωαννίδη (η ...αποκατάσταση της δημοκρατίας κατά τους Ήρωες του Πολυτεχνείου), η απόβαση στην Κύπρο ως πρώτη φαση του Αμερικανικού σχεδίου. 


Το έδαφος ήταν ετοιμο για τον πράκτορα Ανδρέα ως economic hitman οποιος ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΘΟΔΟ την οικονομία αλλά και την ηθικη υπόσταση της παραδοσιακής ελληνικής κοινωνίας (με ...προοδευτισμό!).  Η υπερχρεωση της Ελλάδος από τον Ανδρεα έγινε κατόπιν του γνωστού σχεδίου υπερχρεώσεως των Αφρικανικών χωρών ώστε μετα να φτάσουμε στο σημερινό στάδιο της ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και ως πρός το ηθικόν του πληθυσμού αλλά και ως προς τα μέσα αμύνης. 


Τώρα, η Ελλάς, υλικώς και ηθικώς ΠΤΩΜΑ είναι έτοιμη να πέσει σαν σάπιο σύκο και να σκυλευθεί.  Το σχέδιο είναι (χωρίς πόλεμο) μακράς διαρκείας και άρχισε ήδη με την πτώση της Χούντας με την βοήθεια (όπως από εποχής Μαρδονίου) πάντοτε κάποιων Ελλήνων.  Ο οργανωτης και διεκπεραιωτής του σχεδίου ήταν ο Ανδρέας, οι περί αυτόν ήσαν άλλοι συνεργοί και άλλοι έπαιξαν τον ρόλο των (κατά Λένιν) "χρησιμων ηλιθίων" - ονομάστε τους!!!  


Έτσι συνεπληρώθη το ιστορικό puzzle.

Από τη Γενεύη με αγάπη
Dr Nicolas Kaloy-Καλογερόπουλος Ph.D.
Geneva

Το σχετικό άρθρο θα το βρείτε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου