Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ ΤΟ "ΔΙΚΑΙΟ" ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ: ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ Η ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ΑΛΛΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ Π@@@ΡΙΑ ΤΗΣ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΕΑ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ!

Δεν υπάρχει ελληνικό κράτος! Υπάρχει υπόδουλη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η οποία γράφει στα π@@@ρια της ακόμη και τις αποφάσεις του ανωτάτου δικαστηρίου της χώρας, του ΣτΕ, υπακούοντας στις εντολές των τροϊκανών/τοκογλύφων! Αν και η ελληνική Δικαιοσύνη απεφάνθη....


ότι είναι αντισυνταγματικές οι περικοπές των συντάξεων, απόφαση αμετάκλητη με την οποία υποχρεούται η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να επιστρέψει στους δικαιούχους τα κλεμμένα, η υποτελής στους δανειστές κυβέρνηση Τσίπρα έγραψε στα παλαιά της υποδήματα τη Δικαιοσύνη και συνεχίζει ακάθεκτη να κόβει περισσότερο τις συντάξεις των συνταξιούχων! Τι και αν έχουν πληρώσει όλες τις εισφορές τους οι συνταξιούχοι, τι και αν υπήρξαν συνεπείς προς το κράτος; Το κράτος δεν υπάρχει. Υποκαθίσταται από τους τοκογλύφους-κατακτητές της χώρας οι οποίοι γράφουν στα αποτέτοια τους τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης και διά της κυβέρνησης Τσίπρα εξαθλιώνουν περισσότερο τον λαό, κατατεμαχίζοντας επιπλέον τις ήδη κατακρεουργημένες συντάξεις τους! 
Οικονομικοί δολοφόνοι του κόσμου, που έχουν καταργήσει Σύνταγμα και Δικαιοσύνη. Προδοσία δίχως τέλος! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου