Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΕΣΥΡΕ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΑΜΚΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ! ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΑΠΟ ΑΣΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ! ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΣΙΠΡΑ!

Όσοι νόμιζαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα που το χαρακτηρίζει κοινωνική ευαισθησία προς τους εξαθλιωμένους πολίτες, ας διαβάσουν την τραγική περίπτωση του Παναγιώτη Κυτίδη, του 63χρονου συμπατριώτη μας ο οποίος έχασε τη ζωή του από ασιτία και έλλειψη φαρμάκων (έπασχε από...

ζάχαρο κι άλλες παθήσεις), εγκαταλειμμένος από το ίδιο το κράτος του ΣΥΡΙΖΑ. Ο θάνατος του άτυχου 63χρονου σημειώθηκε στον Ωρωπό στις 28 Αυγούστου και αφού προηγουμένως είχαν γίνει επανειλημμένες ενέργειες από φορείς και συμπολίτες μας προς την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, μπας και συγκινήσουν τους αρμόδιους υπουργούς και τον δεχθούν σε κάποιο νοσοκομείο για να του παράσχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη!
Ο λόγος που επικαλέσθηκε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για να αφήσει τον άτυχο Παναγιώτη Κυτίδη να πεθάνει σαν το σκυλί στ’ αμπέλι, ήταν η άρνηση του τελευταίου να παραλάβει τον ΑΜΚΑ, για λόγους θρησκευτικής συνείδησης! Πάνω από 800 συμπατριώτες μας συνδέουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης με τον αριθμό «666» που αναφέρεται και στην Αποκάλυψή του Ιωάννου. Και η στάση της Πολιτείας επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές από την ώρα που έχει αναγάγει τον αριθμό αυτό σε κριτήριο ζωής και θανάτου του κάθε ανθρώπου! Εντελώς παράνομα και αντισυνταγματικά διακόπτει την συντάξεις και  μισθούς σε όλους τους αντιρρησίες συνείδησης του ΑΜΚΑ, ενώ τους στερεί κάθε πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη! Κι εδώ βρίσκεται η κτηνωδία του κράτους, μια και αυτή την απάνθρωπη συμπεριφορά δεν τη δείχνει σε λαθρομετανάστες που στερούνται ΑΜΚΑ, αλλά σε χριστιανούς συμπατριώτες μας, που για λόγους θρησκευτικής πεποίθησης αρνούνται να παραλάβουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης!
Αυτό που συνέβη σε βάρος του 63χρονου Παναγιώτη Κυτίδη συνιστά δολοφονία παρόμοια με αυτές που διαπράττουν οι τζιχαντιστές! Και σαν τον άτυχο Παναγιώτη Κυτίδη υπάρχουν εκατοντάδες άλλες περιπτώσεις συμπατριωτών μας οι οποίοι οδηγούνται στον θάνατο από την ίδια την Πολιτεία.  
Ο Παγκρήτιος Σύλλογος Κρητών, μαζί με άλλους συλλόγους απευθύνθηκαν στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, σε μια ύστατη προσπάθεια να αποτρέψουν το κακό που συνέβη στον Παναγιώτη Κυτίδη, αλλά και το κακό που έρχεται για όσους δεν παραλαμβάνουν ΑΜΚΑ (για λόγους θρησκευτικής συνείδησης), και επιδεικνύοντας ανθρωπισμό να τους παρέχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη!
Διαβάστε με ποια νομικά επιχειρήματα ο Παγκρήτιος Σύλλογος Κρητών ζητά τα αυτονόητα, αλλά και με πόσο ανάλγητο τρόπο ανταπαντά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, διά των αρμόδιων υπουργείων Υγείας, Εργασίας, Οικονομικών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.


ΘΕΜΑ: Έκκληση διευθέτησης της κατεπείγουσας κατάστασης συμπολιτών μας οι οποίοι αρνούνται την χρήση του ΑΜΚΑ.



Αξιότιμοι Κύριοι Υπουργοί,

Ίσως να γνωρίζετε την αξιολύπητη κατάσταση πολλών συμπολιτών μας οι οποίοι για λόγους θρησκευτικής συνείδησης και προσωπικών δεδομένων αρνούνται την χρήση ΑΜΚΑ με αποτέλεσμα να μην έχουν περίθαλψη με ό,τι άλλο αυτό συνεπάγεται (ακόμη και θάνατο), να μην λαμβάνουν μισθούς, συντάξεις, βοηθήματα κτλ,, να μην μπορούν να εργαστούν ή να εγγραφούν στον ΟΑΕΔ κ.τ.λ.
Επειδή στο Προοίμιο του Καταστατικού του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται ότι θα αγωνίζεται με όλες τους τις δυνάμεις για την Δημοκρατία και θα υπερασπίζεται τις αξίες της ισότητας και της Ελευθερίας.
Επειδή προεκλογικά το ΣΥΡΙΖΑ διά των εκπροσώπων του υποσχέθηκε δικαιοσύνη και αποκατάσταση των αδικιών που έχουν γίνει από προηγούμενες Κυβερνήσεις και με την ανάληψη των καθηκόντων της παρούσας Κυβέρνησης δόθηκε όρκος για τήρηση του Συντάγματος και των Νόμων του Κράτους και όχι μόνο την τήρηση ενός Νόμου (του νόμου 3655/2008 και συγκεκριμένα του άρθρου 153 περί ΑΜΚΑ) σε βάρος παραβίασης σωρείας άλλων νόμων.
Εφιστούμε την προσοχή Σας αναφέροντάς σας συνοπτικά γιατί καθίσταται παράνομη η τήρηση του τύπου του άρθρον 153 πσ.ρ.2 τον νόμου 3655/2008 περί ΑΜΚΑ την στιγμή που με την τήρησή του παραβιάζονται σωρεία άλλων νόμων και διατάξεων ουσιωδών ανθρώπινων δικαιωμάτων.
Συγκεκριμένα παραβιάζονται από το Σύνταγμα το άρθρο 2 παρ 1 για τον σεβασμό και την προστασία της αξίας του ανθρώπου, το άρθρο 3 το οποίο προστατεύει την ιερά παράδοση της Ορθοδόξου Εκκλησίας στην οποία περιλαμβάνεται και το δικαίωμα ομολογίας και ελεύθερης έκφρασης της θρησκευτικής συνείδησης, το 4 παρ. 1 για ίση και όμοια μεταχείριση (εφόσον ο νόμος εισάγει εξαιρέσεις για τους αντιρρησίες συνείδησης, βλέπε νόμο 2510/1997 άρθρα 3 και 18 για κατ' εξαίρεση άοπλη θητεία στους αντιρρησίες) το δίκαιο είναι να έχουν παρόμοια αντιμετώπιση και οι αντιρρησίες ΑΜΚΑ), το 5 παρ, 1 για την ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητας, to 13 για απόλαυση των ατομικών δικαιωμάτων ανεξαρτήτως Θρησκευτικών πεποιθήσεων, το 22 παρ. 1 δικαίωμα στην εργασία, το 21 παρ, 3 για δικαίωμα στην περίθαλψη, το 25 παρ, 1 και 2 για την εγγύηση των δικαιωμάτων τον ατόμου από μέρους τον κράτους (από το οποίο πηγάζει και η Αρχή της Αναλογικότητας σύμφωνα με την οποία ανάμεσα στον Θεσπιζόμενο νόμο και τον σκοπό του Νόμου πρέπει να υφίσταται μια εύλογη σχέση και σε καμία περίπτωση να μην καταλήγει το Θεσπιζόμενο δια νόμου μέτρο στην κατάργηση των Συνταγματικών δικαιωμάτων του ατόμου) και τέλος παραβιάζεται η Αρχή της διάκρισης των εξουσιών κατά το άρθρο 26 διότι ο Ν. 3655/2008 άρθρο 153 περί ΑΜΚΑ ορίζει ότι όποιος δεν διαθέτει ΑΜΚΑ δεν μπορεί να δικαιωθεί δικαστικά, (συντάξεις, μισθούς κτλ) προκαταλαμβάνοντας έτσι την δικαστική εξουσία.
Από την ΕΣΔΑ (Ευρωπαϊκή Σύμβαση δικαιωμάτων του Ανθρώπου) παραβιάζονται το άρθρο 3 για την απαγόρευση βασάνων και την απαγόρευση απάνθρωπης και εξευτελιστικής μεταχείρισης, άρθρο 9 nap. 1 για την ελευθερία σκέψεως, συνειδήσεως και θρησκείας και το άρθρα 14 που απαγορεύει τις διακρίσεις λόγω θρησκείας ή άλλων πεποιθήσεων.
Παραβιάζονται από τον Ποινικό Κώδικα τα άρθρο 288 για παρεμπόδιση αποτροπής κοινού κινδύνου και παράλειψη οφειλόμενης βοήθειας, το 306 πap. 1 για έκθεση τον άλλον σε κίνδυνο και το 307 παράλειψη λύτρωσης από κίνδυνο ζωής και ο αντιρατσιστικός νόμος 4285/2014 άρθρα 1 και 5 διότι η μη χορήγηση λ.χ. συντάξεων, μισθών, βοηθημάτων και κυρίως περίθαλψης λόγω μη χρήσης ΑΜΚΑ συνιστά πράξη βίας που στρέφεται κατά ομάδας προσώπων που προσδιορίζονται με συγκεκριμένες θρησκευτικές πεποιθήσεις και ενέχει απειλή για την ελευθερία, την ζωή και την σωματική ακεραιότητα τους.
Παραβιάζεται το ΠΑ. 3865 της 21-7-2010 (ΦΕΚ Α’ 120) για υποχρέωση του Δημοσίου να καταβάλλει ισόβια αξιοπρεπή σύνταξη σε κάθε στρατιωτικό και πολίτη και το 169/31-8-2007, Άρθρα 25-26 στο οποίο αναφέρεται ότι οι Στρατιωτικοί για 25 χρόνια και πάνω εργασίας δικαιούνται ισόβια σύνταξη.
Υπενθυμίζουμε τις εγκυκλίους της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος προς τον λαό, την με υπ'αριθ. 2548/1-4-1993 κατά των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων και τη υπ 'αριθ, 2626/7-4-1997 κατά της Συνθήκης Σέγκεν και του ηλεκτρονικού φακελώματος. Εφιστούμε την προσοχή του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου κ.Ιερώνυμου υπενθυμίζοντας τις 100.000 κόσμου, σύμφωνα με εκτιμήσεις αστυνομικών, στο Πεδίο του Άρεως στις 27-3-2011 κατά της Κάρτας τον Πολίτη στην οποία γίνανε αρνητικές αναφορές και για τον ΑΜΚΑ.
Σε έγγραφο του Συνηγόρου του Πολίτη με αρ. πρωτ. 165821/39926/2014 υποστηρίζεται σε εξαιρετικές περιπτώσεις η από μέρους του κράτους ευέλικτων λύσεων αντί της χρήσης ΑΜΚΑ. (Ενδεικτικά Βλέπε Ν. 2510/1997 άρθρα 3 και 18 για κατ' εξαίρεση άοπλη θητεία στους αντιρρησίες συνείδησης και άρθρο 19 του Δημοσιοϋπαλληλικού Κώδικα, όπου εξαιρούνται από την υποχρέωση όρκου οι άθεοι και όσοι πιστεύουν ότι η πίστη τους απαγορεύει τον όρκο).
Επειδή στον νόμο 4093 του 2012 (ΦΕΚ Α'222, 12 Νοεμβρίου 2012, σελ. 5608) ορίζεται ότι: «Τα Αρχεία Πληρωμών Συντάξεων περιέχουν όλα τα αναγκαία στοιχεία ταυτοποίησης (Α.Μ.ΚΑ. κ.λ.π.). Σε περίπτωση ελλιπών στοιχείων η επεξεργασία υλοποιείται στα διαθέσιμα στοιχεία και στους ταυτοποιημένους συνταξιούχους.»
Επειδή με Απόφαση της γενικής γραμματείας Δημοσίων εσόδων πολ. 1132/25 Ιουνίου 2015 εξαιρούνται από την χρήση ΑΜΚΑ στην συμπλήρωση των φορολογικών δηλώσεων οι περιπτώσεις που δεν υποχρεούνται σε απόκτηση ΑΜΚΑ, εξαιρούνται δηλαδή και οι υπόχρεοι οι οποίοι για λόγους που άπτονται σε ευαίσθητα, προσωπικά δεδομένα δεν επιθυμούν να έχουν ΑΜΚΑ ούτε αυτοί ούτε τα εξαρτώμενα μέλη τους.
Η Κυβέρνηση προσπαθεί να εφαρμόζει στους λαθρομετανάστες με ιδιαίτερη ευλάβεια, την ισονομία, ισοπολιτεία και δημοκρατία που απορρέει από το Σύνταγμά μας. Στους δε φορολογούμενους αντίθετα Έλληνες Πολίτες που υποφέρουν από την πολιτική των μνημονίων δεν επιδεικνύει την ίδια ευαισθησία με αποτέλεσμα να καταπατούνται τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα Ελλήνων Πολιτών (Ορθοδόξων Χριστιανών) και κατά τραγική ειρωνεία οι μετανάστες αλλά και κάποιοι λαθρομετανάστες φτάνουν να έχουν περισσότερα δικαιώματα από τούς Έλληνες πολίτες (κατά πληροφορίες των ΔΟΥ.). Από τον Φεβρουάριο του παρόντος έτους έγιναν επανειλημμένες παρακλήσεις προς τα υπουργεία τα οποία μείνανε ασυγκίνητα. Φαίνεται εκ των λίγων κυβερνώντων που σέβονται το Σύνταγμα, και τους νόμους είναι η Πρόεδρος της Βουλής κ. Ζ. Κωνσταντοπούλου η οποία έχει δώσει απτά δείγματα του σεβασμού της. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης, «η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων» (άρθρο 120 Σνντ.), τον οποίο πατριωτισμό αναμένουμε να επιδείξετε και εσείς.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΘΙΣΤΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΑ ΣΥΝΥΠΕΥΘ ΥΝΟΥΣ, ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ, ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΑΣ
ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΜΕ
Να προωθήσετε άμεσα τροπολογία σύμφωνα με την οποία να εξαιρεθούν οι συμπολίτες μας αντιρρησίες συνείδησης ΑΜΚΑ από τo ηλεκτρονικό σύστημα χρήσης ΑΜΚΑ.
Επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματος μας για κάθε καταπάτηση προσωπικών δεδομένων και ανθρωπίνων δικαιωμάτων των συμπολιτών μας αντιρρησιών ΑΜΚΑ. Αναμένουμε άμεση απάντηση λόγω της επείγουσας τρισάθλιας κατάστασης που βρίσκονται τα τελευταία 5 χρόνια.
Ελλάδα 19-8-2015
 ΠΑΝΚΡΗΤΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ

H ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΔΪΟΕΚ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ & ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Φ.Κ.Α.
Αθήνα,                  11-8-2015
Αριθ.Πρωτ.: Φ.80000/33490/9400



ΠΡΟΣ: 1) κα Κακριδά Πετρούλα Αγίου Νίκωνος 80 Τ.Κ.: 23100, Σπάρτη

2) κ. Αργυρόπουλο Θεόδωρο
Αγίου Νίκωνος 80

Ταχ. Δ/νση Ταχ. Κωδ. Τηλέφ.
ΤΕΛΦΑΞ


Σταδίου 29, Αθήνα Τ.Θ. 1141-10110 210-3368339 210-3368066
Τ.Κ.: 23100, Σπάρτη

3) κα Παστρουμά Αμαλία
Αγίας Ειρήνης 23 Τ.Κ.: 12137 Περιστέρι


ΘΕΜΑ: «Διαγραφή - Εξαίρεση από το μηχανογραφικό σύστημα ΕΜΑΕΣ-ΑΜΚΑ λόγω θρησκευτικής και συνταγματικής συνείδησης.»

Σε απάντηση των από 18-3-2015 επιστολών σας, σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα:
Σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 22, παρ. 5 του Συντάγματος της Ελλάδος «Το Κράτος μεριμνά για. την κοινωνική ασφάλιση των εργαζομένων, όπως νόμος ορίζει».
Επιπλέον, σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 153 του ν.3655/2008 «Ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ), ο οποίος καθιερώθηκε με το άρθρο 64 του ν. 2084/1992 που συμπληρώθηκε με την παρ. 8 του άρθρου 20 του ν. 2556/1997, το άρθρο 39 του ν. 2676/1999 και την παρ.8 του άρθρου 62 του ν. 3518/2006 από 1-6-2009 καθιερώνεται υποχρεωτικά ως αριθμός εργασιακής και ασφαλιστικής ταυτοποίησης όλων των πολιτών της Χώρας».
Ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) είναι ένας ενιαίος και μοναδικός αριθμός, όπως ο Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας, ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ), κλπ, ο οποίος θα αντικαταστήσει τους υφιστάμενους αριθμούς μητρώου που τηρούνται στους ασφαλιστικούς φορείς. Η μοναδικότητα του ΑΜΚΑ είναι το στοιχείο που τον καθιστά αξιοποιήσιμο στη δημιουργία των αντίστοιχων μητρώων, εφόσον είναι προφανές ότι, ενώ ένα επώνυμο, όνομα, ημ/νία γέννησης, κλπ. μπορεί να είναι κοινό στοιχείο σε πολλούς πολίτες, ο ΑΜΚΑ είναι μοναδικός. Τα δομικά του στοιχεία συνιστούν επιπλέον εργαλεία ελέγχου της ορθότητας του ΑΜΚΑ και των πληροφοριών που αναφέρονται σε αυτόν.
Από τα ανωτέρω, καθίσταται πρόδηλο, ότι σκοπός του ΑΜΚΑ είναι ο αποτελεσματικότερος έλεγχος των παροχών στους πραγματικούς δικαιούχους, στα πλαίσια της ορθολογικότητας και της δικαιοσύνης.
Με την εφαρμογή του ΑΜΚΑ και σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.4093/2012 (ΦΕΚ 222/12-11-2012, τ. Α'), είναι δυνατός για πρώτη φορά στη χώρα μας ο ολοκληρωμένος έλεγχος των πληρωμών συντάξεων, με τον έλεγχο και τη διασταύρωση των στοιχείων από 90 διαφορετικά ασφαλιστικά μητρώα.
Υπό το πρίσμα των ανωτέρω, το οποιοδήποτε εργαλείο μηχανογραφικής οργάνωσης στο χώρο της Κοινωνικής Ασφάλισης, π.χ. ο Αριθμός Μητρώου Ασφαλισμένου, ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης, ο Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας, ο ΑΦΜ κλπ, δε συνιστά κατ' ανάγκη εξαναγκασμό, εφόσον ουσιαστικό κριτήριο μιας αποτελεσματικής οργάνωσης δεν αποτελεί το καθαυτό εργαλείο της οργάνωσης που χρησιμοποιείται ως μέσο, αλλά εν γένει ο τρόπος της αποτελεσματικής και της δίκαιης εφαρμογής του ελέγχου και της νομιμότητας των παροχών.
Τέλος, επισημαίνεται ότι σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 4 του Συντάγματος, οι θρησκευτικές πεποιθήσεις του πολίτη δεν τον απαλλάσσουν από την υποχρέωση συμμόρφωσης προς τους νόμους.

  
Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

Κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

2 σχόλια:

  1. Με υπουργό Κοιν. Ασφαλίσεων τον Κατρούμπαλο που είχε ως αποκλειστική έγνοια τις καθαρίστριες, με πρώην υπουργό το Σκουρλέτη που ενδιαφέρεται όχι για τους ανθρώπους αλλά για τα κυπαρίσια και με υπουργό υγείας τον κωλονοσκόπο Κουρουμπλή, ελπίδα επιβίωσης δεν έχει κανένας - όχι μόνον ο σχωρεμένος.
    Απλά μιλάμε για γομάρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο αιώνας αυτός της Παγκοσμιοποίησης τείνει να γίνει ο
    πιο απάνθρωπος αιώνας όλων των εποχών.
    Οι παγκοσμιοποιητές, δυστυχώς, έχουν πολλά τσιράκια σε όλον τον
    κόσμο, τα οποία εξυπηρετούν τα άθλια σχέδιά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή