Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΠΟΛΥΜΕΡΟΥ: Ο ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!


Ο Γιάννης Παπαπολυμέρου, παλαιός κάτοικος Χολαργού, πριν από λίγες ημέρες  αναγορεύτηκε κοσμήτορας  του Πανεπιστημίου Μίτσιγκαν, στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων κομπιούτερς. Παράλληλα, θα ασκεί καθήκοντα και ως  καθηγητής του Πανεπιστημίου στο ίδιο τμήμα.
Σημειώνεται ότι ο σημαντικός Έλληνας επιστήμων αναλαμβάνει τη θέση του κοσμήτορα....

προερχόμενος από το Πανεπιστήμιο  της Τζόρτζια. Τα ερευνητικά ενδιαφέροντα του Γιάννη Παπαπολυμέρου περιστρέφονται γύρω από την ανάπτυξη των μικροκυμάτων, καθώς και των κυκλωμάτων mm-wave, submm-wave, την ασύρματη επικοινωνία, τα ραντάρ και τα συστήματα αισθητήρων.
«Είμαστε ευτυχείς και καλωσορίζουμε τον Γιάννη στο Πανεπιστήμιο του Μίτσιγκαν», ανέφερε ο Dean Leo Kempel υποδεχόμενος τον Έλληνα επιστήμονα και συνέχισε: «Είναι βέβαιον ότι το επιστημονικό έργο του Γιάννη και η εμπειρία του θα βοηθήσουν και θα ωφελήσουν το Πανεπιστήμιό μας».
Και ο ξένος τύπος ασχολείται με τον Γιάννη Παπαπολυμέρου, τον Έλληνα που διαπρέπει στις ΗΠΑ!
«Η υψηλή εκπαίδευση και η τεχνολογική επιμόρφωση βρίσκονται στην προμετωπίδα για την προαγωγή της κοινωνίας μας και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας που χρειάζεται η οικονομία μας», ανέφερε μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό του ο Γιάννης Παπαπολυμέρου.

Αυτοί είναι οι Έλληνες! Πρωτοπόροι και πρωταγωνιστές σε όλο τον κόσμο! Εδώ μόνο, η μητέρα Πατρίδα με τους ανίκανους πολιτικούς της «τρώει» τα παιδιά της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου