Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ "ΣΙΩΤΟΣ" ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ...ΙΔΙΩΤΕΣ! ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ!

Δεν μπορεί να αποσυνδεθεί η ζωή μας από την πολιτική. Οι αρχαίοι Έλληνες έλεγαν ότι ο απολιτικός είναι "ιδιώτης", "ιδιωτεύει", εξ ου και το αγγλικό "idiot"=ηλίθιος. Ο Αριστοτέλης έχει πει: “Ο άνθρωπος είναι «φύσει πολιτικόν ζώον»”!


Επειδή λοιπόν δεν είμαι ηλίθιος, δεν μπορώ την ώρα που... καίγεται το σπίτι μας να βλέπω διάφορες φωτογραφίες από τα γυμνασιακά μας....

χρόνια και να λέω "τι ωραία που ήτανε τότε;". Να μιλάω για τον δάσκαλό μας, αλλά να μην αναφέρομαι στο φροντιστήριό του που έκλεισε, επειδή αυτό... είναι πολιτική! Ο Σιώτος αποτελούσε και αποτελεί ένα σύμβολο, που με τη ζωντάνια και την επαγγελματική του δράση συνέδεε το χτες με το σήμερα. Μαθητές του Σιώτου έγιναν καθηγητές στο φροντιστήριό του, όπως ο Θόδωρος Γαμβρινός και ο Παναγιώτης Ευθυμιόπουλος. Αυτό πλέον δεν θα ξαναϋπάρξει γιατί το θέλησαν κάποια λαμόγια! Του ‘κλεισαν το φροντιστήριο! Και μου λέτε να μην μιλήσω πολιτικά; Συγγνώμη παιδιά αλλά δεν θα πάρω, εκτός κι αν βάλετε όρο απαράβατο, οπότε αποχωρώ με το...κεφάλι ψηλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου