Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ DEBATE! 1.000 ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΕΡΤ!!!

Ο Ηλίας Κασιδιάτης απειλεί να αποκλείσει με 1.000 χρυσαυγίτες το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην περίπτωση που ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος δεν κληθεί να συμμετάσχει στο ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών.
 «1.000 άτομα θα αποκλείσουμε την ΕΡΤ. Θα ψάχνουν να βρουν...

στούντιο στο Καρπενήσι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του εθνικιστικού κόμματος.
Υπενθυμίζεται ότι η δωρεάν προβολή των πολιτικών δραστηριοτήτων από τα κανάλια θεωρείται μορφή έμμεσης χρηματοδότησης και η Χρυσή Αυγή έχει αποκλειστεί μετά τις διώξεις εναντίον των στελεχών της για συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης.

2 σχόλια:

  1. Το δημοκρατικό πολίτευμα είναι
    υπέρ της ισότητος ή υπέρ της ανισότητος;;;;
    Στο δημοκρατικό πολίτευμα απολαμβάνουν όλοι
    ίσα δικαώματα ή όχι.
    Τον δικτάτορα Παπαδόπουλο για ποιο λόγο τον κατηγορούν;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχει δημοκρατικό πολίτευμα, αγαπητέ/ή μου, στην χώρα αυτή.
    Ούτε ισότητα. Ούτε ίσα δικαιώματα.
    Όταν αναπηρικό καροτσάκι δικαιούται μόνο ο παραπληγικός (και ορθώς το δικαιούται) και όχι ο κατάκοιτος (με πιστοποιημένη αναπηρία 90%) από άλλη ασθένεια, δεν υπάρχει ισότητα.
    Όταν η πακιστανή γεννάει ΔΩΡΕΑΝ και η ελληνίδα πληρώνει, δεν υπάρχει ισότητα.
    Όταν τα νηπιαγωγεία γεμίζουν με παιδιά αλβανών και αφγανών (διότι δηλώνουν μηδενικά εισοδήματα) και τα ελληνόπουλα μένουν απέξω, δεν υπάρχει ισότητα.
    Όταν εγώ χρωστάω μια δόση και οι υπουργοί/βουλευτές/κ.λπ. έχουν φάει για τρεις γενιές, εγώ πάω φυλακή και αυτοί κόβουν βόλτες και έχουν και άποψη, δεν υπάρχει ισότητα.
    Γιατί να υπάρχει ισότητα ως προς την τηλεοπτική προβολή των κομμάτων;
    Και από πού να έρθει η ισότητα; Από τους εργολάβους των καναλιών; ή από τους ίδιους τους κυβερνώντες που ελέγχουν τα κανάλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή